10 lepotica koje nemaju konkurenciju.

One su uspešne žene i pametne, a po mišljenju mnogih i najlepše žene na svetu. Ovo je deset lepotica koje zaustavljaju dah, prenosi Ženski magazin.

1. Nina Dobrev

Najlepša dama na svetu. Jedna je od 10 leptica. Ona je bugarsko-kanadska glumica i model. Rođena je u Bugarskoj, ali je odrasla u Kanadi. Dobrev se pojavila u brojnim igranim filmovima, uključujući „Fugitive Pieces“, „Away from Her“, „Never Cry Werewolf“. Putovanja su njen hobi, dok je gluma njena strast. Studirala je glumu na u Torontu, Ontario, Kanada.

2. Emmanuelle Chrikui

Ona je kanadska glumica takođe. Chrikui je rođena u Montrealu, Kvebeku. Započela je karijeru u 10. godini kada je nominovana za najbolju glumicu. Najpoznatija je po filmu “You Don’t Mess with the Zohan” (2008).

3. Džesika Alba

Ona je američka glumica, model i poslovna žena. Karijeru je započela kao glumica u uzrastu od 13. godina. Alba je proglašena seks simbolom. Igrala je i bila na različitim položajima od početka svoje karijere. Najpoznatija je po ulogama u filmovima „Sin city“ i „Fantastic Four“.

4. Diana Agron

Diana je američka glumica, plesačica i pevačica. Ona je takođe tvorac i ko-urednik muzičkog, umetničkog sajta You, Me, and Charlie. Rođena je u Gruziji. Ona se takođe pojavila u mnogim reklamama. Najpoznatija je po filmu “I am number four”.

5. Monika Beluči

Ona je italijanska glumica i manekenka. Započela je karijeru u svojoj 13. godini. Počela je da se bavi modelingom dok je još studirala na univerzitetu. Ona se pojavila u crnoj i beloj TV reklami za Dolce & Gabbana. Ona je proglašena najlepšom ženom na svetu od strane francuskih gledalaca. Najpoznatija je po filmu „Melena“ (2000).

6. Olivia Vajld

Olivija je američka glumica, scenarista i producent. Rođena je u Njujorku i odrasla u Vašingtonu. Ona je postala poznata po ulozi na “The O.C.” Olivia Vajld ima dvojno državljanstvo Američko i Irsko. Ona se pojavila u filmu “The Girl Next Door”.

7. Skarlet Johanson

Ona je američki model, glumica i pevačica i rođena je u Njujorku. Njena strast za glumom cvetala je u ranoj mladosti i započela je svoju karijeru u filmu “North” u 1994. Nominovana je za Zlatni globus 2003. godine.

8. Penelope Kruz

Jedna je od najlepših žena na svetu. Rođena je u Španiji. Ona je svoj glumački debi imala u 16. godina na televiziji. Kruz je pozirala za mnoge modne brendove, uključujući Mango, Ralph Lauren i L’Oreal. Njen veliki hit je film “Sve o mojoj majci” (1999). Osvojila je jednog Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu “Vicky Cristina Barcelona” (2008).

9. Haiden Panettiere

Haiden je američka glumica, pevačica i aktivistkinja. Rođena je u Njujorku. Haiden se prvi put pojavila u reklami u 11 meseci. Ona je bila uključena u mnogim animiranim filmovima. Njen hobi je plivanje. Ona je nominovan za dve nagrade Zlatni globus za igranje sporedne ulogu u seriji 2013. i 2014. godine.

10. Anđelina Džoli

Anđelina je američki reditelj i filmska glumica. Anđelina je počela svoju glumačku karijeru u mladim godinama sa njenim ocem. Ona je postala popularna nakon uloge Lara Croft. Njen najveći uspeh je film „Maleficent“ (2014). Ona osvojila jednu nagradu Akademije i tri nagrade Zlatni globus. Ona je sada udata za glumca Breda Pita. Anđelina spava u top 10 lepotica.