Ovo je dnevni horoskop za nedelju 25. septembar.

OVAN

POSAO: Pokušajte da se opustite u ovom nedeljnom danu i da se ne opterećujete poslom. Nećete propustiti nikakva dešavanja ako se ne budete pojavili na radnom mestu, odmorite danas.

LJUBAV: Moguće je da ćete imati zanimljiva dešavanja i neko sasvim novo poznanstvo. Preko kruga prijatelja vam dolazi zanimljiva osoba kojoj ćete rado pokloniti svoju pažnju. Ovnovi u vezi mogu imati lošiju komunikaciju sa partnerom. Potrudite se da to što pre ispravite.

ZDRAVLJE: Današnji dan vam je povoljan, ne bi trebalo biti problema na polju zdravlja. Osećate priliv energije, možete da pomerate brda i doline.

BIK

POSAO: Tokom današnjeg dana vas hvata neka nervoza i panika iako nemate neki određen razlog za to. Odnosi sa nadređenima su više nego dobri, nema razloga da se plašite. Ipak, podrhtavanje stomaka vas upozorava na nešto, na predstojeće događaje. Budite oprezni!

LJUBAV: Zainteresovani ste isključivo i samo za neku ozbiljnu vezu, ne želite više neobavezna viđanja i avanture. Pre nego što nešto odlučite, proverite kako se druga strana oseća.

ZDRAVLJE: Muče vas problemi sa kičmom. Prijala bi vam umerena fizička aktivnost – fizijatar vam može prepisati program vežbi.

BLIZANAC

POSAO: Nemate povoljne aspekte i sve može krenuti nizbrdo. Najbolje bi bilo da danas ne rizikujete previše na poslu – ili još bolje da uzmete slobodan dan! Saradnici koji su vam lojalni mogu pokazati svoje pravo lice. Bićete iznenanđeni!

LJUBAV: Ne možete da zanemarite sitnice koje vam smetaju kod novog partnera. Pokušavate da se opustite ali vam je teško jer već u startu vidite da ste pogrešili i da niste jedno za drugo.

ZDRAVLJE: Problemi sa visokom temperaturom su mogući, javite se svom lekaru ako to primetite. Moguća je upala grla, kašalj, obavezno se obratite lekaru.

RAK

POSAO: Imate sasvim dovoljno energije da završite sve poslovne obaveze i lako dolazite čak i do finansijskih pomaka. Iako je nedelja radite punom parom, jer znate da radite za sebe! Manje će vam ostati za sutra.

LJUBAV: Odlučili ste da partneru pokažete svoju strastvenu stranu. Oboje imate jaku želju da probate nešto novo, da eksperimentišete i samim tim možete da očekujete uzbudljiv dan.

ZDRAVLJE: Manji problemi vezani za debelo crevo su mogući, povedite računa. promenite način ishrane, čorbice koje izbegavate neka budu uvedene u vaš svakodnevni jelovnik.

LAV

POSAO: Danas ćete lakše nego inače pokazati svoje slabosti, što ne može bit dobra stvar. Jednom kada konkurencija vidi koliko ste ranjivi, teško da će biti povratka. Stoga, obratite pažnju na svoje postupke.

LJUBAV: Partner se trudi da vam se približi i da vam udovolji. Ipak, vi ste počeli da se hladite, pa polako odbijate njegove pokušaje za intimom. Nazire se velika kriza u vezi. Na žalost, povratka nema.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sluhom, povedite računa o tome. Predeo glave je generalno osetljiv. Neophodan je pregled, konsultujte i neurologa.

DEVICA

POSAO: Prilično ste nervozni i lako možete napraviti niz grešaka na poslu. Pokušajte da sebe ne forsirate previše iznad nekih realnih mogućnosti. Slobodno funkcionišite u nešto sporijem tempu. Ovaj dan nije stvoren za brze odluke.

LJUBAV: Nemojte se čuditi što partner namera da vam uzvrati za neka poniženja koja je doživeo pored vas. To će vas prilično povrediti. Ljudi nisu roboti i ne mogu svi funkcionisati kako ih isprogramirate.

ZDRAVLJE: Pad imuniteta je naglašen, najbolje bi bilo da dan provedete u krevetu. Moguće je povećanje temperature u večernjim satima.

VAGA

POSAO: Nećete imati previše obaveza danas. Prilično ste rasterećeni kada je u pitanju posao i imate priliku da svoje slobodno vreme iskoristite za neki hobi koji volite. Uostalom, zaslužili ste odmor zahvaljujući postignutim rezultatima.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete novo poznanstvo sa osobom koja će vas ostaviti bez daha. Vi ste jako dobar spoj sa Vodolijom, možete usrećiti jedno drugo! Bićete zaljubljeni!

ZDRAVLJE: Povedite računa o srčanim aritmijama, izbegavajte stresne okolnosti. Obavezno se obratite lekaru radi dalje preventive.

ŠKORPIJA

POSAO: Dajete svoj maksimum i radite do kasnih sati. Dobili ste neke nagoveštaje da se izvesni problemi i komplikacije mogu pojaviti, pa samim tim želite da ih predupredite! Uspešan završetak poslova može izmamiti osmeh zadovoljstva.

LJUBAV: Više vam prija samoća i poslovna atmosfera. Nemate dovoljno energije i vremena da partneru priuštite bilo kakva romantična dešavanja i nadate se da će on imati razumevanja. Partner je prikazan kao trpeljiv, istrajan u svojim osećanjima.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa osetljivom bešikom, skloni ste upalama i prehladama.

STRELAC

POSAO: Možete da očekujete priliku da dobijete honorarni posao preko kog ćete ostvariti dodatnu zaradu. Iskoristite sve ono što vam se nudi danas, jer sutra već neće biti isto.

LJUBAV: Trudite se da jedno drugome ulepšate dan. Imate jako dobru komunikaciju sa voljenom osobom i uživate u vremenu koje provodite zajedno. Možete se opustiti. Konačno, pored vas je osoba kojoj potpuno verujete.

ZDRAVLJE: Manji problemi sa gornjim delom tela su mogući, osetljiva su rebra i pluća. Takođe i vratni deo kičme, može doći do ukočenosti, pa je neophodan odlazak kod fizijatra.

JARAC

POSAO: Dolazi vam manji priliv novca tokom današnjeg dana. Za vas nema bolje motivacije od toga! Koristite priliku i da napravite kratak predah od poslovnih obaveza.

LJUBAV: Imate mnogo udvarača i na prvi pogled zanimljivu situaciju… Ipak, niko od njih se nije pokazao kao osoba koja budi vaše emocije, a ne želite da se upuštate u samo fizičku vezu. Sledi susret sa simpatijom prema kojoj ste gajili snažna osećanja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa apetitom. Obožavate slatkiše, a kilogrami se množe i teško ih je skinuti.Potrudite se da ipak ne izbegavate redovne obroke.

VODOLIJA

POSAO: Nije vam preterano povoljan dan. Patite od manjka koncentracije i vaši nadređeni neće biti zadovoljni rezultatima koje ostvarujete na polju posla. Saberite se malo. Uostalom, konsultujte osobe koje će vam rado pomoći.

LJUBAV: Veoma vam je važno da se opustite u prisustvu voljene osobe. Svaki slobodan trenutak želite da provedete pored nje, to vam je neophodno za duševni mir. Ljubav je veoma bitna stavka u životu, bez nje ne egzistirate.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa nesvesticom. Proverite da li imate nizak pritisak. Sledeći prvi korak je odlazak kod lekara, radi daljih pretraga.

RIBE

POSAO: Vi trenutno pažljivo radite na svom poslovnom planu. Važno vam je napravite dobru taktiku pre nego što krenete u novu akciju. Imate sasvim ispravne poglede na svet.

LJUBAV: Razmišljate o osobi koju ste skoro upoznali. Ipak, od maštanja nemate ništa – a da li ćete da preuzmete inicijativu zavisi isključivo od vas… Pokrenite se malo! U suprotnom, trenutak može proći, zbog toga vam kasnije može biti zao.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na svoje snove, moguća su važna pretskazanja. Slušajte unutrašnji osećaj koji imate, oslonite se na svoju intuiciju.

Ovo je bio dnevni horoskop za nedelju 25. septembar