Ovan 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Škorpije tvog poslovnih planova. Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo poznajete i jako ste im potrebni u ovom trenutku. Zdravlje je odlično.

Bik

Danas ne preterujte kada su u pitanju hrana i spavanje. U krugu porodice su mogući sukobi i to vas dodatno opterećuje. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Pritisak može biti problem.

Blizanci 

Ovo je idealna prilika za saradnju sa partnerom i najbolje da se dobro odmorite tokom dana jer ćete imati puno posla i poslovnih obaveza u narednih nekoliko dana. Zdravlje je stabilno.

Rak 

Porodica vas opterećuje svojim potrebama i zahtevima. Biće te veoma napeti zbog mlađeg člana porodice. Do kraja dana mogući su dodatni troškovi u vezi kuće i troškova koje niste planirali. Odmarajte više.

Lav 

Veoma ste ponosni na svoje emocije i na svoj odnos sa partnerom. Ljubav vas greje i daje vam „krila“. U narednih nekoliko dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz poslovnog okruženja.

Devica 

Veoma je važno da budete strpljivi i da se ne nervirate tokom dana. Sve će doći na svoje posebno kada je u pitanju vaša poslovna strana. Ljubav vas pokreće i to je veoma dobra podrška.

Vaga 

Mars i Venera vam daju mnogo dobrih uvida u vezi ljubavi i svega onoga što je u vezi partnerskog odnosa. Partner je divan prema vama i to je nešto što je veoma bitno u ovom periodu za vas.

Škorpija 

Danas je dan kada je najbolje da se posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Niko nije bitniji od vas i vaše sreće. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi poslovne saradnje.

Strelac

Vaša emotivna strana je stabilna i to je ono što vas najviše zanima. Dugo se niste ovako opustili i biće vam jako vazno da i druga strana to sve oseća. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

Jarac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva i to u vezi mogućeg putovanja. Ovo je idealan period da se vidite sa poslovnim partnerima iz inostranstva. Ljubav je stabilna.

Vodolija 

Ovo je dan da se okrenete sebi i da vam je to najvažnije. Čuvajte svoje emocije jer možete imati problem da se smirite jer će vas uznemiriti sve što se dešava sa strane. Zdravstveno stanje je stabilno.

Ribe 

Vaša emotivna strana je veoma nestabilna i to je ono što vas opterećuje. Ne umete da se snađete u svemu onome što se dešava trenutno. Budite strpljivi i to je rešenje za sve vase dileme.

To je bio dnevni horoskop za današnji dan