Ideje za poklon neretko muškarcima zadaju glavobolju jer oni isu baš vični kada su takve stvari u pitanju. Jedno je sigurno, a to je da taj dan sakako treba da se proslavi i obeleži. Proživeti čitavu godinu u braku, bez obzira na sve međusobne razlike, opet je još jedan značajan događaj koji treba njegovati i slaviti.

Vaša prva godišnjica venčanja je savršen povod da svojoj supruzi date do znanja koliko je volite i koliko ste joj naklonjeni.

Iako možete da rečima da joj kažete šta osećate, možete to izraziti i jedinstvenim poklonom za prvu godišnjicu.

IDEJE ZA POKLON

“Eye travel lab” set vaza

Apstraktni dizajni na ovim vazama su potpuno vrhunski. To je idealan poklon za prvu godišnjicu – savršen ako voli da gaji cveće u kući. Ove vaze mogu služiti i za pravo i za veštačko cveće.

“Caspari” plavo-bele koktel salvete

Svi volimo dobru zabavu! Poklonite svojoj dragoj nešto što bi mogla da pokaže njenim prijateljima tokom takvih druženja. Stručnjak Antoni Rotuno uporedio je salvete “Caspari” sa „sitnim umetničkim delima“.

Zanimljivo je da brend zapravo često sarađuje sa kulturnim institucijama i muzejima zbog svog dizajna. Plavo-bele koktel salvete “Caspari” bi se neverovatno uklapale pored njenog porcelanskog escajga.

“Now Design Swedish” krpe za suđe sa motivom pasa

Poklonite joj ove superapsorbujuće švedske krpe za suđe. Napravljene od pamučne i drvene pulpe (celuloze), glavnog sastojka papira, ove krpe izgledaju odlično u odnosu na druge obične pamučne krpe. Vaša supruga će ih bez sumnje ceniti.

Igra “Bob Ross Bingo” | Bingo set za 16 igrača

Ovo je neverovatan poklon za prvu godišnjicu za suprugu koja voli da organizuje veće društvenih igara. Ova bingo igra, koju je tematizovao Bob Ros je preokret u klasi; zabavno je za sve uzraste!

Klasični bingo ima karte za igranje koje su ispunjene brojevima; međutim, u ovoj igri svaka karta je ispunjena još zabavnijim stvarima. Vašoj ženi će se sigurno svideti ova igri.

„Astrologija za prave veze“

Prepustite se njenoj nežnoj, mističnoj strani! Poklonite joj ovu knjigu astrologa Džesike Laniadu, voditeljke emisije “Ghost of Podcast”, koju bi vam svi stručnjaci mogli preporučiti. Ovo je praktičan, inkluzivan vodič za sve vrste veza, od porodičnih do romantičnih i profesionalnih.