Svi vole serije za tinejdžere kao što su ‘Euphoria’, ‘Stranger Things’, ‘Elite’ ili ‘Outer Banks’ tinejdžeri. Uzbudljiva radnja, sjajni glumci i fantastična atmosfera veoma su zanimljivi onima koji su izašli iz tinejdžerskih godina mnogima. godine. A danas se sa radošću nostalgično seća Anđele Čejs iz „I to mi je neki život“ ili „Bafi – ubice vampira“. Istražili smo koje serije su trenutno najveći hit među mladima i svima onima koji se tako osećaju.

NAJBOLJE SERIJE ZA TINEJDŽERE

SKAM

Francuska serija „Skam“, zasnovana na kultnoj norveškoj tinejdžerskoj dramskoj seriji. Prati grupu 16-godišnjaka iz srednje škole u ​​Francuskoj kroz njihov svakodnevni život. Emotivno intenzivna serija suočava tinejdžere sa izazovima odrastanja. Školskim obavezama, prvim ljubavima, slomljenim srcima, prekinutim prijateljstvima, izlascima i zabavama, posledicama konzumiranja alkohola i otkrivanjem seksualnosti. To je generacija koja je odrasla na društvenim mrežama, tako da je provera mobilnih telefona i obaveštenja sastavni deo svakodnevne rutine. Samo na Plai Premium-u u okviru MAKStv-a možete gledati francusku verziju ove hit serije. Ona je visoko ocenjena na IMDb-u sa visokom ocenom 8,2. O velikom uspehu ove serije u Francuskoj svedoči i to što je snimljena peta sezona, odnosno jedna sezona više od norveškog originala, a najavljena je šesta.

NEVER HAVE EVER

Mindi Kaling (In the Office, The Mindi Project) i Lang Fisher (Brooklin Nine-Nine) napisali su novu humorističku seriju za Netfliks. Serija o odrastanju u deset epizoda. Netfliks je ponudio Mindi da napiše seriju o odrastanju Indijanke u 80-im godinama. Ali nju je više zanimala priča o 15-godišnjoj Indijki. U središtu priče je odlična Devi koja je nedavno izgubila oca i koja pokušava da se izbori sa raznim izazovnim situacijama koje dolaze sa odrastanjem. Inspiraciju za priču Mindi je pronašla i u svom odrastanju, ali je ovoga puta nećemo videti u nekoj od uloga.

GOSIP GIRL

„Tračerica“, serijal o bogatim srednjoškolcima sa Aper Ist Sajda, prikazan od septembra 2007. do decembra 2012, oduševio je tinejdžere, ali ne samo njih. Glavni junaci Serena i Bler, bliski prijatelji, a ponekad i ljuti rivali, borili su se za prevlast u svom elitnom naselju na Menhetnu – sve to začinjeno genijalnim modnim stilom protagonista ove serije, koji je stekao kultni status. Blejk Lajvli, Lejton Mister, Pen Badgli, Čejs Kroford, Tejlor Momsen i Ed Vestvik sjajno su dočarali imućne srednjoškolce, a kako je pisano, u planu su i nastavci ovog zabavnog serijala.