Omiljene pesme smo mogi da čujemo na idiličnom jadranskom primorju. To su pesme koji su ih proslavile uživo će predstaviti australijska senzacija Shouse. Dvojac koji je do euforije doveo više desetina hiljada ljudi na ovogodišnjem Exitu, a sada ekskluzivno stiže u Crnu Goru po prvi put. Kao i globalni hitmejker, producent i DJ Mahmut Orhan, koji će doneti svoje megahitove direktno sa svetskih top lista!

Jedna od najvećih svetskih zvezda elektronske muzike Nina Kraviz, nakon četiri godine se vraća u predivnu uvalu plaže Buljarica. Donoseći i stare i nove trake koje neupitno donose energični ples do zore! Jedan od najtraženijih dvojaca u elektronskoj muzici današnjice Mind Against. On kombinuje techno i house. Iznedrivši inovativan, melodičan, minimalistički, filmski zvuk, koji Sea Dance fanovi dobro pamte sa nastupa 2017. godine.

Anfisa Letyago, techno glas nove generacije, nakon odličnog prvog nastupa na ovogodišnjem Exitu, premijerno donosi mediteransku energiju i sveži zvuk i na Sea Dance festival. Svoje Sea Dance premijere imaće i predstavnik Afterlife lejbla Coeus i sjajni Human Rias, jedini izvođač u istoriji Exita koji je ove godine otvorio i zatvorio mts Dance Arenu! Na poznati teren vraćaju se veteran regionalne scene Marko Nastić i domaći predstavnik Drumcode lejbla Ilija Djokovic, koji je ove godine na Exitu imao sjajan driving techno zajednički set sa Elijem Brownom. Sa sigurnoću ovog leta omiljene pesme.

Veoma snažnu regionalnu postavu predvode najtraženije muzičko ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, najveći regionalni bend poslednje decenije Dubioza Kolektiv, najveće žensko balkansko trap ime Senidah, senzacija Crni Cerak, jedinstvena Mimi Mercedez, kao i sveža nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck!

Hitovi koji su obeležili ovogodišnji Sea Dance

Love Tonight“ dvojca Shouse broji preko 400 miliona strimova, 11 miliona Shazam-a i spada u Top 50 najstrimovanijih numera na Spotify! Pesma se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Mađarskoj, Holandiji i Švajcarskoj.

A nova pesma „Won’t forget You“ je prati u stopu! Mahmut Orhan je pravu pometnju na muzičkoj sceni napravio 2016. godine izbacivši numeru „Feel“ (feat. Sena Sener). Koja danas broji skoro pola miliona pregleda i strimova na YouTube i Spotify. I uz koju se jednako entuzijastično pleše i danas. „Feel“, „Fly Above“. I Orhanovi ostali hitovi definitivno će rasplesati tirkiznu uvalu!

Do kakve euforije umije da dovede Nina Kraviz već odlično znaju fanovi Sea Dance festivala, ali i Exita i No Sleep-a. „Skyscrapers“, „Ghetto Kraviz“, „I’m Gonna Get You“ samo su neke od traka koje je stvorila ova techno genijalka. U neverovatnim pesmama za njom ne zaostaju ni Mind Against, a među njima su „Gravity“, „Walking Away“,  i sveža „Freedom“. Odličan niz nastavlja Anfisa Letyago novim singlom „HAZE“, zatim tu su „Nisida“ i „Catch The Spirit“. Jedinstvenu muzičku energiju Coeus je predstavio u izdanjima za Afterlife – „Horizon“, „Rebirth“ i „Beyond Dreaming“, a za Drumcode lejbl isto je uradio Ilija Djokovic, sa energičnim trakama „Equilibrium“ i „Aura“, kao i sa pesmama „Vera“ i „202X“ za Filth On Acid.