Pojedini signali ukazuju da između vas postoji velika privlačnost, bili vi toga svesni ili ne. To je hemija.

1. Kontakt očima

Ako primetite da dugo gledate u oči nekog, možda je to prvi znak sviđanja. Produženi kontakt očima prema psiholozima znači interesovanje. Na podsvesnom nivou u očima druge osobe prepoznajete nešto toplo i blisko.

2. Slučajni dodiri

Ovde se ne misli na erotske dodire. Lagani i slučajni dodiri po ramenu, kolenu, ruci ili kosi mogu takođe biti jedan od znakova privlačnosti. Posebno ako osetite varnice ili vam se probude žmarci u stomaku – između vas definitivno postoji nešto mnogo više od prijateljstva.

3. Usmereni ste jedno prema drugom

Obratite pažnju na ovaj nesvesni signal. Ako i u većem društvu bez svesne namere okrećete telo jedno prema drugom između vas definitivno ima nečega.

4. Flert

Primećujete da, čak i kada vodite ozbiljan razgovor, to se pretvara u flert. Moguće je i da osećate da biste mogli večno tako da flertujete i to vam pričinjava veliko zadovoljstvo.

5. Smeh

Smeh zbližava ljude, što su posebno potvrdile neke studije koje su došle do zaključka da parovi koji se češće smeju zajedno imaju veće šanse da ostanu u vezi.

6. Ne primećujete druge

Ko god bio u vašoj blizini, vi ne primećujete druge osobe. Skoncentrisani ste jedno na drugo i čini vam se da ste samo vas dvoje na svetu sami.

7. Prija vam i tišina

Retke su osobe sa kojima nam nije neprijatno i kada ćutimo. Definitivno samo sa posebnim ljudima u našim životima možemo podjednako da uživamo u priči kao i u tišini.

To su neki znakovi da se stvorila hemija između vas.