Zreli muškarci imaju određene karakteristike.

U današnje vreme teže je naći zrelog muškarca koji se ponaša u skladu sa svojim godinama. Od drugarica neretko čujemo kako pokušavaju da nađu opravdanje za muškarca koji ne zna šta želi. Ponekad žena zanemari koliko vredi spušta kriterijume, svesno ili nesvesno.

Iako u teoriji svi znamo koje ponašanje je prihvatljivo, a koje nije, u stvarnom životu se dešava da neke stvari zaboravimo ili smetnemo s uma. Zato vam donosimo podsetnik kojih pet stvari ne rade muškarci koji su izgrađene ličnosti i znaju šta žele.

1. Ne vara

Muškarac koji je svestan i sebe i žene koja je pokraj njega neće tražiti avanture za jednu noć. On nema potrebu da zavodi druge žene, flertuje ili pronalazi kratkotrajna zadovoljstva. On će vas čuvati kao malo vode na dlanu, imaće sluha za vas i neće dozvoliti da se osećate loše ni jednog trenutka.

2. Ne beži od problema

Zreli muškarci ne beži od problema. Suočava se sa njim, razgovara o tome i neće otići iz straha. Ako vas ostavi da se sami nosite sa preprekama i lošim periodima, znači da nije jaka ličnost. On ne drami oko sitnica, ne svaljuje svu krivicu na vas i gleda racionalno na problem.

3. Ne zanemaruje vas

Ako pokraj sebe imate pravu osobu, ni jednog trenutka nećete sumnjati u sopstvenu vrednost. Ako vam se ne javlja, ne piše vam, ne obraća pažnju kad ste tužni ili ne zna da vas pohvali – onda vam takav muškarac ne treba. Imajte uvek na umu da ne postoje opravdanja za osobu koja vas zanemaruje ili zbog koje se osećate manje vredno.

4. Nije nasilan ni u jednom pogledu

Ne trpite nikakav oblik nasilja! Nipodaštavanje, vređanje, povišen ton takođe su oblici nasilja. Ne postoji nikakvo opravdanje za nasilno ponašanje, a osoba koja vas istinski voli nikada se neće ponašati tako.

5. Ne plaši se promena

Život neminovno donosi promene, bile one dobre ili loše. Ako osoba pokraj vas nije otvorena prema životu, ne gleda realno na situacije, beži od svake promene, ne prilagođava se situaciji, onda ona pokazuje znake nezrelosti u nerazumevanja života.