2020. godina je godina u kojoj je pandemija „Korona“ virusa ostavila posledice u raznim sferama društva. Tako ni sedma umetnost, odnosno film nije ostao netaknut. Te godine se, zbog pomenute pandemije snimilo izuzetno malo filmova. No ipak, ono što je snimljeno i predstavljeno publici je itekako vredno pomena.

Ovo je lista top 3 komedije:

Bil i Ted 3 (Bill and Ted face the music)

Primera radi, treći deo naučno-fantastične i humorističke sage o Bilu i Tedu. U istoimenom filmu dvojac, koga igraju Aleks Vinter i Kijanu Rivs, kreću u zadatak da pronađu pesmu za spas svet i uspostavljanje harmonije u univerzumu.

Tripozno (Freaky)

Ili horor komedija „Tripozno“ o tinejdžerki koja je zamenila telo sa serijskim ubicom. i ima samo 24 sata da pronađe način da se vrati u svoje telo pre nego što promena postane trajna.

Borat (Borat subsequent moviefilm)

I Borat je ponovo bio u akciji. Pun naziv novih dogodovština čuvenog kazahstanskog TV reportera jeste „Borat nastavak originalnog filma: Kulturne pouke Amerikancima da podrže nekad slavan kazahstanski narod“, čime se kandidovao za Ginisa. U filmu koji je mnoge nasmejao do suza Borat, u tumačenju briljantnog Saše Barona Koena opet je stigao u SAD, ovoga puta sa svojom ćerkom Tutar, koju igra Marija Bakalova.

Ovo su bile top 3 komedije koje smo izdvojili za vas.