Evo šta donosi dnevni horoskop za četvrtak 27. oktobar.

Ovan

U narednih nekoliko dana očekuje vas veoma povoljna ponuda u vezi posla od starije osobe. Dobro morate razmisliti u vezi svega toga. Porodična situacija je komplikovana zahvaljujući vašoj tvrdoglavosti.

Bik

Današnji dan je posvećen drugima posebno kada su u pitanju posao i obaveze. Najvažnija je dobra organizacija. U tome ste vi veoma sposobni.

Blizanci

Danas će ti biti veoma razdrazljivi i nervozni zbog uticaja voljene osobe. Potrudite se da ne mešate posao i emocije jer imaćete veoma važan sastanak do kraja dana..

Rak

Tokom dana imate osećaj da ste veoma umorni i nezainteresovani za sve što vam se dešava. Uzrok može biti loš san ili pad imuniteta. Pokušajte da što više odmarate.

Lav

Mesec aktivira vaše polje novca i zarade i bićete veoma napeti zbog toga. Osoba u znaku Ribe želi da vam objasni neke poslovne situacije ali vas to uopšte ne interesuje. Moguć je sukob mišljenja.

Device

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem vašeg šefa. Potrudite se da ne ulazite u sukob koji se neće završiti dobro. Najvažnije je sačuvati svoj unutrašnji mir.

Vaga

Osoba u znaku Jarca vam predlože novu poslovnu saradnju ali je vama jako bitno da o tome dobro razmislite. Ljubavna situacija se popravlja tokom večeri zahvaljujući vašoj potrebi da razgovarate.

Škorpija

Danas ste veoma dobro raspoložen i zbog uticaja voljene osobe. Bićete veoma aktivni kada je u pitanju posao jer od vas zavisi komunikacija sa ljudima iz inostranstva.

Strelac

Povedite računa o načinu izražavanja jer je moguće sukob sa osobom u znaku Blizanaca. Mogući problemi sa kičmom što može predstavljati malo veći problem ako ne povedite računa o tome.

Jarac

Osoba u znaku Ovna vrši veliki pritisak na vas već nekoliko meseci zbog posla. Danas možete da otvoreno i iskreno pričate sa tom osobom u vezi svega što vam ne odgovara.

Vodolija

Emotivna situacija između vas i partnera je napeta već nekoliko dana. Partner će pokušati sve da reši situaciju ali vama to nije dovoljno. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom.

Ribe

Vama je veoma bitno da se posvetite partnerskom odnosu. Poslovna situacija od vas traži dodatna angažovanja. Potrebno je napraviti dobar raspored dnevnih aktivnosti.