Horoskop za ponedeljak 24. oktobar nekim znakovima donosi promene

Ovan 

Savršeno se snalazite u ulozi organizatora. Današnji dan iskoristite u to ime i organizujte sebe i svoje najbliže za neko lepo druzenje. Zdravlje je stabilno.

Bik 

Volite da se družite sa ljudima i danas je idealan dan za takve teme. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i imaćete kontakt do kraja dana.

Blizanci

Potrudite se da budete spremni na kompromis kada je u pitanju odnos sa partnerom. Čeka vas velika emotivna odluka do kraja dana u vezi zajedničke buducnosti. Zdravlje je odlično.

Rak 

Jutro vam počinje veoma nervozno jer dozvoljavate da se drugi mešaju u vas život. Gledajte sebe i svoje interese. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva.

Lav 

Merkur aktivira vaše polje poslovne saradnje i tokom čitavog dana ste optereceni sa tim. Poslušajte savet starije osobe u znaku Vage u vezi nove ljubavne problematike. Zdravlje je veoma nestabilno.

Devica 

Moguci problemi sa kičmom zbog po e problema sa spavanjem. Obratite pažnju na moguće sukobe unutar porodice. Okrenite se istini i pridržavajte samo toga.

Vaga 

Tvrdoglavo odbijate da prihvatite pomoć i podršku od osobe u znaku Device. Ne želite da zavisiti od njih, posebno od roditelja. Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera.

Škorpija 

Čuvajte se lažnih informacija o poslovanju svoje firme. Budite mudri i sve ce se samo otvoriti i rešavati. Do vas je kako vas shvataju ljudi koji su vam emotivno bitni.

Strelac 

Budite spremni na sve ili ništa kada je u pitanju odnos sa partnerom. Ovo nije dobar trenutak da prekidate Vase lične planove. Nemojte biti nečiji prijatelj po svaku cenu. Imajte malo više dostojanstva.

Jarac 

Vaša tvrdoglavost je vaša velika prepreka u vezi posla. Vaši saradnici nemaju bas neko misljenje o vama. Vas to generalno ne zanima. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Zdravlje je mogući problem jer vam se vraća nešto što ste imali hronično tokom prošlog meseca. Obratite pažnju na problem sa kičmom ili sa kolenima. Odmarajte tokom dana što više.

Ribe

Ovo je savršen dan da se okrenete poslovima koje niste završili a tiču se porodičnih obaveza. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslala podrška u narednih nekoliko dana.

Ovo je bio dnevni horoskop za ponedeljak 24. oktobar.