Dnevni horoskop za ponedeljak 26. septembar donosi novu energiju.

Ovan

Ovo je dan kada bi mogli da se malo više posvetite sebi i svojim osećanjima. Partnerska strana je veoma nezadovoljna vašin ponašanjem i potrebno joj je vise Vase pažnje.

Bik 
Danas na redu su odnosi sa ukućanima posebno kada su u pitanju mlađi članovi. Potrudite se da budete maksimalno fer u tim odnosima naročito kada su u pitanju obećanja.

Blizanci
Mars u vašem znaku donosi mnogo energije koju možete da iskoristite u vezi fizičkih aktivnosti. Kraja dana potrudite se da budete u dobrom i skladnom odnosu sa sobom.

Rak 
Mesec aktivira polje ozbiljnih komunikacija posebno kada je u pitanju posao. Bićete emotivno iscrpljeni kada su u pitanju odnosi sa porodicom.  Problemi sa grlom.

Lav 
Ponedeljak je dan kada je najbolje da se okrenete poslu tako da poslušajte savet osobe u znaku Ovna koja vam da je izuzetno puno poslovnih impulsa. Čuvajte se lažnih obećanja osobe u znaku Strelca.

Devica
Jako brzo ćete shvatiti o čemu se radi kada je u pitanju poslovna situacija sa osobom iz inostranstva. Najbolje je da stvari ostavite onakve kakve jesu jer partnerski odnos već odavno nije onako kako bi hteli da bude.

Vaga 
Danas ćete biti veoma otvoren i iskren i u odnosu sa partnerom što će vam se dvostruko vratiti na najbolji mogući način. Probajte da što više odmarate tokom dana jer možete imati probleme sa kičmom.

Škorpija 

Nemojte biti sarkastični i ironični u komunikaciji sa ukućanima jer je to nešto što može mnogo da ih povredi kada ste vi u pitanju. Obratite pažnju na stomak i na ishranu.

Strelac
Jupiter vas upozorava da ne napravite loše korake naročito kada retrogradni Merkur stvara dodatno nervozu u vašem slučaju. Situacija na poslu najviše se odražava na vaše raspoloženje u negativnom kontekstu.

Jarac
Sam početak dana obećava jer ste veoma dobro raspoloženi za saradnju sa ljudima na planu posla. Nemojte dozvoliti da vas osobe iz prošlosti uznemirava posebno kada je u pitanju emotivna situacija.

Vodolija
Danas je veoma dobro raspoloženi zbog pozitivnog uticaja partnera. Potrudite se da budete što kvalitetniji u razgovorima u vezi novog poslovnog projekta. Zdravstveno stanje je stabilno.

Ribe 
Već nekoliko dana osoba u znaku Lava vam je dominantna kroz posao i od vas traži neke nemoguće stvari. Naučite da kažete ne i da sačuvate svoj unutrašnji mir.

Ovo je bio horoskop za ponedeljak 26. septembar.