Dnevni horoskop donosi promene.

Ovan 

Ovo je veoma napet period i potrudite se da sačuvate sebe emotivno. Mars vam pokreće podsvesne reakcije kada je u pitanju ljubavna situacija. Probajte da budete što odlučniji kada su u pitanju odnosi u kući.

Bik 

Danas ste veoma nemirni zbog uticaja drugih ljudi. Ne gledajte druge i ne uporedjujte sebe sa drugima kada su u pitanju poslovni odnosi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja .

Blizanci

Obratite pažnju na moguće probleme sa spavanjem i ovo se posebno odnosi na starije pripadnike ovog znaka. Merkur stvara veoma nezgodnu situaciju u krugu porodice, na vama je da budete strpljivi i diplomatični. Ljubav nije bas stabilna.

Rak 

U toku dana imaćete probleme sa stomakom i to na nervnoj bazi. Probajte da se distancirate od ljudi sa kojima možete lako ući u sukob kada je u pitanju posao. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška.

Lav 

Danas nije dan da započinjete nove poslovne saradnje. Imajte na umu da možete lako ući u sukob jer ste danima nervozni zbog stvari na koje ne možete uticati. Partnerska podrška vam je neophodna ali partner je zaokupiran svojim poslom.

Devica 

Ovo je savršen dan da se posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Moguće je da ćete imati druženje sa prijateljima posle posla. Obratite pažnju na moguće problema sa kolenima.

Vaga 

Nemojte kriviti druge za svoje neuspehe naročito kada je u pitanju partnerski odnos. Učite da odvojite bitno od nebitnog. Ovo se najviše odnosi na vaš odnos prema sebi. Problemi sa grlom.

Škorpija 

Vaše emocije su danas veoma uzburkane zbog dramatičnih odnosa u porodici. Tokom dana mogući su problemi sa osobom u znaku Ribe sa kojom ne možete da komunicirate već neko vreme.

Strelac 

Vaša sloboda nema cenu posebno kada su u pitanju poslovni partnerski odnosi. Veoma je nestabilan period kada su u pitanju finansije. Član porodice može vas opterećivati svojim zdravstvenim problemima.

Jarac 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i imaćete problem da završite sve poslove do kraja. Zdravlje je odlično i to zahvaljujući vasem odnosu prema sebi. Do kraja nedelje moguci su novi poslovni poduhvati.

Vodolija 

Danas budite spremni na kompromis kada je u pitanju poslovna situacija sa osobom u znaku Raka. Do kraja dana imaćete probleme sa nervozom zbog porodične situacije. Savet je da se distancirate od svega.

Riba 

Poslovna situacija je stabilna i to vas čini srećnim. Odnosi u porodici su veoma nestabilni i to je ono što vas uznemiruje neko vreme. Savet je da se okrenete sebi i da vodite mnogo više računa o vašem stavovima.

To je bio dnevni horoskop za sredu.