Dnevni horoskop za subotu 1. oktobar mnogim znakovima donosi promene jer je početak meseca,

Ovan

Subota je pravi trenutak za postizanje sopstvene istine a to je odmor i opuštanje koje vi sebi retko priuštite. Ljubavna situacija je u problemu zbog vase ljubomore.

Bik

Tokom dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja koje planirate vec neko vreme. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška. Moguci problemi sa kičmom.

Blizanci

Ovaj dan je pod uticajem Venere koja pokreće lepe vesti u vezi partnerskog odnosa. Do kraja dana povoljne vesti i u vezi poslovnog sastanka koji tek treba da se desi tokom sledece nedelje

Rak

Danasnji odnosi u porodici su vam veoma prijatni jer cete vi biti organizator skupa. Imaćete osećaj da je sve po vasem onako kako vi želite. Obratite pažnju na zube.

Lav

Tokom vikenda jako vam je vazno da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama i željama. Nemojte nikome ugadjati posebno ne onima koji su veoma negativni prema vama.

Devica

Pokusajte da završite u vezi posla i poslovnih projekata koje ste ranije zapoceli. Nemojte odustajati od toga da budete prvi u svemu i gledajte da popravite svoj odnos prema poslu.

Vaga

Pod uticajem Sunca u polju poslu bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na ono što ste uradili tokom prošle nedelje. Danas je vazno da odmarate i budete u krugu porodice gde cete se opustiti.

Škorpija

Bićete veoma prijatno iznenađeni od osobe u znaku Lava koju dugo niste čuli ili imali kontakt. To je osoba koja ce vam dati veliku poslovnu inspiraciju za naredni period.

Strelac

Sam početak dana je veoma nestabilan zbog lošeg spavanja ili loših odnosa u krugu porodice. Pokrenite se sami sa sobom jer to umete posebno sto je jako važno da sebi oprostite neke greske iz prošlosti.

Jarac

Potrudite se da budete sebi najvažniji i to je najbolji lek za vase mentalno zdravlje i lose raspoloženje koje traje danima. Ljubavni odnos vam je u problemu upravo zbog vas.

Vodolija

Do kraja dana nekoliko puta cete menjati raspolozenje zahvaljujući vasim nejasnim željama. Ljudi oko vas su veoma šokirani vasim promenama raspoloženja.

Riba

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje što donosi mogucnost da ovaj vikend budete posvećeni poslu. Vodite računa o mogućim problemima sa kolenima.

Ovo je bio dnevni horoskop za subotu 1. oktobar.