Dnevni horoskop za subotu donosi promene.

Ovan 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi poslovne saradnje. Malo ćete se dvoumiti u vezi posla i zarade. Partner vam je velika podrška. Zdravlje je odlično.

Bik 

Danas ste veoma nervozni i to zbog vaseg odnosa u porodici. Veoma ste koncentrisani na visoke ciljeve u vezi posla i to vas nervira dodatno. Zdravstveno stanje je pod uticajem problema sa pritiskom.

Blizanci

Mesec utiče povoljno na vaše raspoloženje, vi ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaja drugih na vasu poslovnu stranu. Budite svesni sebe i svoje vrednosti posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom..

Rak 

Isčekujete promene koje su u vezi posla i poslovnih saradnika. Strpljenje vam danas nije jača strana. Stalno imate potrebu da kontrolišete sebe i druge oko vas. To vas jako iscrpljuje.

Lav 

U vezi posla imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz inostranstva. Konkretno se rešavaju stvari iz prošlosti, a vi ste na sve to jako ponosni jer se sve pokrenulo zahvaljujući vama. Zdravlje je odlično.

Devica 

Posvetili ste se jednoj osobi koja je jako važna u vašem poslovnom svetu. Novčana situacija je veoma nestabilna i to vas čini da ste napeti. Partnerski odnos više nije onakav kakav bi trebalo da bude.

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. To je nešto što se odnosi na poslovnu stranu i gde ste vi odradili veliki deo posla. Partner je nezadovoljan vašim stavovima prema životu.

Škorpija 

Danas ste veoma neraspoloženi zato što ne možete da završite neke stvari na vreme. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška u vezi buducih poslovnih planova. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom.

Strelac 

Bićete veoma zatečeni nekim vestima iz inostranstva u vezi posla. Pokušajte da se odmorite tokom dana jer imate previse obaveza u narednom periodu. Zdravlje vam mnogo trpi jer sebe mnogo poslovno dajete.

Jarac 

Veoma ste ponosni na sebe i svoje emocije. U skladu ste sa sobom i svojim željama i potrebama. Za sve ovo ste se dugo borili i to vam je ogroman lični uspeh. Ljubavna priča vam je veoma napeta zbog ljubomore partnera.

Vodolija 

Budite spremni na saradnju i to sa osobom u znaku Ovna. To je saradnja koja nije bas po vašoj volji ali bićete veoma zadovoljni. Cuvajte se da ne budete lose shvaceni od strane partnera. Moguca glavobolja.

Ribe 

Danas ste veoma nervozni i napeti zbog mlađeg člana porodice. Morate biti što više okrenuti drugima i to u narednih nekoliko dana. Partnerski odnos je stigao do ćorsokaka. Zdravstveno ste veoma loše zbog nespavanja.

Dnevni horoskop za subotu.