Horoskop za subotu 8. oktobar donosi promene mnogim znakovima. Evo šta zvezde imaju za njih.

Ovan

Danas cete biti suočeni sa strahom od gubitka partnerove paznje, pa cete dobiti zadatak da popravite svoje ponasanje. Ljubav vam je jako labilna pa se zato dobro potrudite.

Bik

Danas je veoma teško da se posvetite sebi iako ste to planirali. Imaćete puno obaveza i odgovornosti prema drugima i to prema najbližima. Ne preterujte u davanju sebe. Problemi sa kičmom.

Blizanci

Previse ste okrenuti drugima posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Njemu dajete sve sto je potrebno ali zbog osećaja krivice u tome i preterujete. Ljubav ne treba da bude ucena.

Rak

Do kraja dana dobre vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje sa osobom koja je u znaku Vage. Stižu vam nekoliko predloga u vezi mogucih porodičnih rešenja, ali najviše očekujete rešenje da dodje od sebe.

Lav

Tvrdoglavo odbijate da se okrenete sebi i da pogledate istinu u oči. Budite spremni na kompromis jer je to jedino validno rešenje. Vodite računa o mogućim bolovima u zglobovima.

Devica

Do početka sledece nedelje u pitanju posla imaćete nekoliko mogućih opcija. Odbijate da prihvatate novu pomoc od strane partnera i njegove porodice. Čuvajte se lažnih informacija.

Vaga

Nastavite da se emotivno ostvarujete i da budete zaista srećni. Ovo je vas period i uticaj Venere vam daje vetar u ledja. Ovo je sve zahvaljujući vašoj želji da uspete.

Škorpija

Vaša vladajuća planeta Pluton pravi preokret i najvise u vezi vaših velikih promena i planova. Veoma je važan vaš unutrasnji osećaj koji pokrećete. Ljubav vam je veliki pokretač.

Strelac

Jako povoljno da se pokrene rešavanje prošlosti i to u pitanju je ljubavna priča. Okrenite se više sebi i svemu što vas ispunjava. Ovo je vaše vreme i samo vaš život.

Jarac

Nemojte biti tvrdoglavi i da odbijate pomoć i podršku. Najbolje je da se okrenete sebi jer samo tako ostvarujete svoju srecu. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi partnera.

Vodolija

Do kraja veceri bićete optereceni osobama iz prošlosti posebno kada je u pitanju ljubav. Nije vam svejedno sto se neko vraća u vaš emotivni život. Vodite računa o tome koliko prostora dajete toj osobi.

Ribe

Do vas je kako ćete reagovati u odnosu na razgovor sa osobom u znaku Lava. Vaše namere su iskrene ali obratite pažnju na namere druge strane. Nije dovoljno biti emotivno otvoren.

Ovo je bio dnevni horoskop za subotu 8. oktobar.