Frizure koje će biti hit ovog leta, zaludele su dame. Ono što je interesantno je da su se ove frizure  nosile 70-tih godina i da su ponovo totalni hit.

Lako se prave, vrlo su praktične, a daju sofisticiran izgled.

Sve se vraća na velika vrata, pa i frizure iz 70-ih koje će definitivno osvojiti srca svih žena.

Tri frizure koje će biti hit ovog leta:

Riblja kost

Kada pogledamo sve slavne ličnosti sa različitim verzijama riblje kosti, pitamo se zašto smo uopšte prestale da nosimo ove frizure.

Talasasta duga kosa

Za razliku od precizno definisanih talasa, kao u 60-tim, koji su bili moderni i u poslednjih nekoliko sezona, na scenu su se vratili opušteni talasi, laki, nenametljivi… Sa ovakvom frizurom ćete izgledati opušteno, kao da se niste mnogo trudili a izgledaćete savršeno. Takođe, doći će do izražaja vaša mladost i buntovnost. Ovo je dobra frizura i za one koje imaju tanku kosu, jer ćete dobiti potreban volumen i vaša kosa će izgledati savršeno.

Klasična holivudska frizura

Koliko god vam ovo zvučalo kao potrošena fraza, ova frizura zaista nikada ne izlazi iz mode. Prebacite kosu sa jedne strane, iskoristite figaro da biste uvili krajeve , a kosa na temenu neka bude natapirana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mara Roszak (@mararoszak)

Dve punđe

Frizura koju su odobrile slavne ličnosti je zabavna promena kada vam punđa ili visoki rep već dosade, a potrebno vam je da oslobodite vrat zbog letnjih vrućina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Owen Gould (@owengould)

Isfenirani krajevi na napolje

Verzija ove ovog friza iz 90-ih je sve više popularna širom sveta. Zendaja, Kortni Kardašijan i Dajana Silvers  i druge pevačice su u poslednje vreme sve nosile ovu neobičnu frizuricu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)