Izgovorite 3 reči –Šta biste voleli da promenite u svojoj stvarnosti? Svako u sebi ima tajne želje, neke se ostvaruju, a neke nikada ne isplivaju na površinu iz dubokih misaonih obrazaca – želim da smršam, želim da se zaljubim, da promenim posao, upoznam nove prijatelje, preselim se u drugi grad…

U zamišljanju i ispunjenju želja možete koristtiti popularne tehnike manifestacije, a jedna od njih je Zvončica. Ova tehnika nazvana je po magičnoj vili iz čuvene bajke o Petru panu. Iako ima zvuči neobično, ideja ove tehnike jeste da mislima možete promeniti stvarnost.

To možemo objasniti na sledeći način – Imamo dve stvarnosti jedna je energetska, a jedan fizička. Misli pripadaju energetskoj, ali ako posadite seme dobre misli, ono će proklijati i doneti plodove i u fizičkoj stvarnosti. Kako bi seme niklo, važno je da ga zalivamo ljubavlju prema sebi, verom da s emože ostvariti i akcijama koje nas približavaju cilju.

U ovoj tehnici važne su 3 stvari – Misao, vera i aktivacija. Ove 3 reči pokazuju jasno šta treba da uradite – konkretno zamislite želju, precizno i jasno, verujte da je to zaista moguće i da će postati vaša stvarnost, a onda je vreme za akciju, angažovanje na putu ispunjenja. Sve ostalo će se samo od sebe rešavati, ali jednu stvar morate da izbegenete.

Sumnja je jedina koja mora zaustaviti ovaj proces klijanja. Ona guši seme (našu želju) i ne dozvoljavamo da se proces klijanja nastavi. Dakle, kada postoji sumnja cvet neće procvetati.

Jednostavnije rečeno, što više verujete u nešto, to će više postati vaša stvarnost. Kao u Petru Panu: kada ne verujete u vile, Zvončica umire. Zato verujte, verujte, verujte – i uspećete.