Poznato je da većina žena ima izuzetno istančan ukus, kada su moda i modni aksesoari u pitanju. Svaka moderna žena, mnogo vremena i novca ulaže u svoj izgled. A kako se trude da izgledaju što modernije, tako obraćaju pažnju i na najsitnije detalje kod muškaraca. Predstavljamo vam neke od modnih aksesoara, kada je muška moda u pitanju, a koje žene naprosto obožavaju.

Muški modni aksesoari

Leptir-mašna

Većini devojaka leptir-mašne izgledaju neočekivano seksi, pa zato ih ne treba čuvati samo  za formalne događaje i proslave.  Izbor leptir-mašni je veliki i uvek mogu da se odaberu one koje su prigodne za svakodnevne kombinacije.

Svakako bi trebalo da u ormaru imate jednu klasičnu crnu leptir-mašnu.

Mnoge žene smatraju da ovaj detalj muškarcu daje samopouzdanje i prema njihovom mišljenju, oni koji često kombinuju ovaj modni komad,  kreativniji su i zanimljiviji od ostalih muškaraca.

Tregeri

Nema ništa bolje što se slaže sa leptir-mašnom od tregera.

Vrlo su atraktivan aksesoar, kako  za posao, tako i za svečane događaje, jer dodaju sofisticiranost modnoj kombinaciji i čine da izgledate odlično.

Najbolje je da tregere imate u neutralnim bojama – bež i crnoj, kako biste mogli lako da ih kombinujete.

Elegantne cipele

Par elegantnih cipela daje utisak ozbiljnog poslovnog čoveka, a takođe vlada mišljenje da žene gotovo uvek primete cipele na muškarcu, što im  potvrđuje da on brine o svom izgledu i obraća pažnju na detalje.

Kožna narukvica

Kožna narukica je odličan aksesoar koji može da doda dozu muževnosti, jer nije previše sjajna niti upadljiva. Bez mnogo truda, muškarac dobija taj poželjni stajliš efekat.

Zanimljive čarape

Ukoliko želite da dodate malo boje i zabave svom stilu, čarape su nepogrešiv izbor i kao takve, neophodan aksesoar.

Muškarci sa smislom za humor su san svake žene, a jedan od njihovih najvećih strahova jeste da izađe na dejt sa muškarcem koji je dosadan.  Kako biste skrenuli pažnju na sebe, za početak, odaberite čarape u omiljenom dezenu i boji i naglasite vašu vedru stranu duha ovim originalnim modnim izborom.