Pokazatelji koji govore u prilog tome da ste nekom „prolazna avantura“ u ljubavi, ma kako želeli da ta veza bude ozbiljna.

Psiholozi tvrde da postoje pokazatelji, koje je moguće prepoznati, tj da li se neki momak vidi u budućnosti u vezi u kojoj je.

Ovo su jasni pokazatelji koji to otkrivaju:

1. Nikad ne pravi konkretne planove

Ako s vama ne vidi budućnost, neće se ponašati prema vama kao da ćete zauvek biti zajedno. To znači da vaši susreti neće biti isplanirani. Najverovatnije vi uvek tražite da se vidite, a on vas „ugura“ u planove kada vidi da su drugi zauzeti.

Ponekad ovo ponašanje može biti nesvesno. Ali to ne znači da to treba da tolerišete.

2. Neće vas upoznati sa porodicom

Izlazite devet meseci, a njegovi roditelji žive u istom gradu. Upoznavanje njegovih roditelja čini vam se kao prirodan sledeći korak. To izgleda tako samo vama, jer njemu to očito nije na listi prioriteta.

Ako momak ne vidi budućnost s vama, onda nema razloga da vas upozna sa svojom porodicom. Zašto bi prolazio kroz neprijatnosti i predstavio vas svojim bližnjma, ako nema nameru da ostane sa vama.

Na ovo naročito obratite pažnju:

3. Ne predstavlja vas kao svoju devojku 

Ako se momku stvarno sviđate i zaista vidi budućnost sa vama, on će iskoristiti svaku priliku da vas nazove svojom devojkom. Ponosno će vas tako predstavljati. To je ono što zaslužujete, ništa manje.

4. Izlazi sa vama samo zbog avanture 

Muškarci odlično razumeju matematiku odnosa. Ako vas doživljavaju samo kao igračku za akrobacije u spavaćoj sobi moraju svakako da nastave da se viđaju sa vama da bi došli do cilja.

Ako dečko ne misli ništa ozbiljnije s vama, on će naručiti brzu hranu, da bi igre u krevetu što pre počele, jer to je ono što njega s vama jedino znima.

Ako, pak, vidi budućnost s vama, želeće da što više vremena u vašem društvu, pa će ga radovati da zajedno spremite večeru.

5. Odbija da upozna vaše prijatelje 

Tip koji ne vidi budućnost s vama potrudiće se na sve načine da izbegne bliske susrete i upoznavanje sa ljudima koji vama znače.

Oni nesvesno zna da to nije u redu u ozbiljnoj vezi. Zato izbegava susrete sa ljudima do kojih vama stalo i kojima je stalo do vas.

Jednostavno se ne može da se nosi sa osećajem krivice, slično kao što ne mogu  da  podnesu ljubav koju pružate vi njima.

6. Izbegava komunikaciju

Ovde nije stvar o emocionalnoj zatvorenosti iako i to može da bude slučaj. Reč je o neuzvraćanju poziva ili poruka.

On će čuti vašu govornu poštu i pročitati vašu poruku, a isto mu je hoće li vam se javiti za 10 minuta, 10 sati ili 10 dana.

Još neki pokazatelji

7. Niste mu prioritet

Morali ste milion puta  da menjate zakazane sastanke, jer njemu uvek nešto iznenada iskrsne. Vi mu jednostavno niste na listi prioriteta i morate to da prihvatite.

8. Ne postavlja vam pitanja

Zanima li ga kako je prošao vaš dan ili samo priča o sebi?

Ako vam sastanci više izgledaju kao intervju, a ne kao dijalog onda ste na pogrešnom putu. Momak koji s vama vidi budućnost ispitivaće vas o svemu i sve će ga zanimati.

9. Javlja se u čudne sate

Ako vam se uvek javlja za druženje posle 10 sati uveče, to je znak da nije s vama „na duge staze“.

10. Zaboravlja važne detalje o vašem životu

Osećate se kao da ste mu trideset puta rekli o svojoj alergiji na gluten. Svaki put kad mu kažete svoje želje, on izgleda iznenađeno.

Njegov zaborav možda nije nameran, ali verovatno ga ne zanimate dovoljno da bi zapamtio.

11. Viđate ga s drugim ženama

Ne priča s vama o njegovim drugaricama i o tome da ih ima, ali govori o druženju s drugim ženama. Ako ga vidite kako koketira s devojkom za šankom, verujte sami sebi. Pokušava da nađe bolju.

12. Udvara se vašim drugaricama u vašem prisustvu

Ovo su ubedljivo najneprijatniji pokazatelji, jer on zapravo pokazuje i da vas uopšte ne poštuje. Ako se usudi na ovakav korak jasno vam stavlja do znanja da je osoba kojoj nikako ne možete verovagti.

Vaše drugarice bi, da hoće ozbiljnu vezu s vama, za njega trebalo da budu „zabranjeno voće“.

Momak koji sa vama vidi budućnost neće koketirati sa vašim prijateljicama.