Ako se pitate da li je on zaljubljen u vas, to je teško odgonetnuti, posebno kada je novi odnos u pitanju bez obzira da li se radi to ljubavi ili intezivnoj simpatiji.  Muškarci su sami po sebi drugačiji od nas žena,  pa samim tim i način da nam pokažu svoje simpatije može da bude nama nerazumljiv. Momcima je potrebno izvesno vreme da se opuste u našem društvu i da jasno i glasno priznaju da im se dopadamo. Sve dok se taj magični trenutak ne desi moraćete da ih „provaljujete“ i čitate između redova.

Ipak, ukoliko budete svesne sledećih znakova, odgovore ćete same pronaći.

ZNAK 1 – Upoznaje te sa svojim bližnjima

Prvi i jedan od sigurnih znakova da je zaljubljen je taj što vas upoznaje sa svojom porodicom, prijateljima, kolegama sa posla i svima drugima koji čine njegov život. Na taj način pokušava da stavi do znanja drugima ili da obeleži šta je njegovo, da možda ne dođe u neku neprijatnu situaciju da mora da se bori za vas. Ili jednostavno želi da svojoj porodici pokaže onu koju je izabrao tj.  zaljubio.

Ne odbijajte upoznavanje sa bližnjima. Da mu se ne sviđate dovoljno, verovatno bi vas sakrio u mišiju rupu. Stoga, ne odbijajajte ni jedno upoznavanje jer ćeš na taj način upoznati njega kroz druge.

ZNAK 2 – On vidi samo tebe

Poznato nam je da su muškarci vizualni tipovi. Pa tako kad imaju osobu pored sebe u koju su zaljubljeni nikog drugog ne primećuju. Bez obzira da li ste se lepo našminkale i doterale ili ste jednostavno izašle opušteno na mesto koje volite, muškarce kojima ste se dopale ćete lako primetiti. Neprestano su u stanju da zure. I ukoliko im uzvratite pogled, obavezno će okrenuti glavu  na drugu stranu, verovatno da ne pomislite da ste ih upecale. Ili će toliko buljiti da će vama možda biti neprijatno od tolike količine emocija. Ukoliko imate posla sa ovim tipom muškarca znajte da ste mu već zaludele mozak.

ZNAK 3 – Ponaša se zaštitnički

Da li ste primetile kako se brine za vas? Ostavlja svoje društvo da bi vas odvezao kod drugarice, brine da vam  bude udobno, toplo, da li ste gladne ili žedne. Požrtvovanost je muškarcima jača strana pa će učiniti sve da se osećaju zaštitnički prema vama. Uradiće baš sve samo da se osećate nemoćno pored njega tj. on će biti vaš heroj dana.

Ako pored sebe imate takovog brižnika znajte da je dobro zagrejan za vas.

ZNAK 4 – Sva njegova pažnja je usmerena na tebe

Ako vas muškarac stalno zapitkuje i postavlja pitanja ne bi li nešto više saznao o vama, sluša vas i pomno prati svaku vašu reč, vodi računa šta volite, a šta ne, čega se plašite i u čemu uživate, to pokazuje da mu je stalo.

Radiće sve samo da vas dokuči, upozna, da vas shvati. Raspitivaće se kod prijatelja ne bi li saznao još nešto o vama.

ZNAK 5 – Privrženost mu je jača strana

Ukoliko je zaljubljen u vas muškarac će sve učiniti da vas ne povredi na bilo koji način. Poštovaće vas, brinuće se o vama i biće vam veran. Kada priča o svojoj budućnosti u koju je i vas uključio budite sigurne da ste mu već osvojile srce i da je ozbiljno zagrejan.