Nisu svi vešti u zavođenju i u tome nema ničega strašnog, ali ukoliko ne želite da izgubite priliku da zaista budete srećni sa nekim ko je kvalitetna osoba, onda bi trebalo da znate koje teme nikako ne treba da otvarate pred partnerom.

Prvi utisak je veoma važan, a ovo posebno važi za situaciju kada vam se neki muškarac dopada i želite da ga osvojite.

Ovih pet rečenica su zabranjene na prvom sastak.

„Moj bivši…“

Hajde ispričajte mu sve o bivšim, pa da razmisli da li su ti momci zapravo srećnici…jer su pobegli od vas!

Prvi sastanak, prvo piće, prvi izlazak nisu mesto na kome treba da prepričavate doživljaje iz prethodne veze ili da olajavate bivše. Ako ostanete u vezi, možete da podelite neko iskustvo iz prethodne veze. Ali dok tu osobu dobro ne upoznate ne delite privatne informaciije!

„Ne tražim ništa ozbiljno“

Zapitajte se da li je stvarno tako! Iako ste izašli iz komplikovane veze i ne treba vam odmah vezivanje, možda u budućnosti to poželite. Ali posle ove rečenice ste sve upropastili. Devojke nekada imaju potrebu da objasne da ne žele ništa ozbiljno kako bi ostavile utisak da se za taj sastanak nisu spremale ceo dan i noć i da osoba ispred njih nije toliko bitna. Zaboravite na sve ovo i potrudite se da ne ostavite utisak osobe koja traži samo seks, ako to zapravo nije tako!

„Moj šef je pravi kreten“

Ako ste na prvom sastanku stigli da se požalite na šefa koji vas nervira, već smo uključili crveno svetlo upozorenja! Žaljenje je poput čipsa ili kokica, jednostavno ne možete da se zaustavite na jednom! Sasvim je u redu da kažete da niste zadovoljni trenutnim poslom. I da se tu zaustavite i preusmerite na neke srećnije i lepše teme.

„Zašto si još uvek sam?“

Zar ovo ne zvuči kao „Šta nije u redu sa tobom, pa si sam?“.

Ako vas baš zanima zašto je on sam, uputite ovo pitanje sa komplimentom, na primjer: „Kako to da jedan šarmantan i pametan dečko nema devojku?

„Vidim obožavaš teretanu, ali i da kuliraš uz pivo“

Skroz je u redu da bacite neku opasku na račun neke njegove fotografije, ako pričate o „Fejzbuku“ ili slikama. U ostalim slučajevima malo je neprikladno, jer će ispasti kao da ga proveravate i redovno gledate slike, a vi još uvek niste ni zajedno. Jezivo zar ne?

Ovo je pet rečenica koje ne treba da kažete na prvom sastanku.