Petar Grašo je u skorije vreme postao otac. Još uvek je u punom jeku kada je u pitanju muzička karijera. Međutim, nalazi dovoljno vremena i za sebe, al i za kuvanje.

Petar Grašo je obradovao svoje pratioce na „Instagramu“ jednostavnim receptom koji se najčešće petkom nađe na njegovom meniju. U pitanju je brancin koji on sprema sa rukolom i paradajzom. Njegovoj porodici se ovo jelo jako dopada, a sve što vam treba da oborite s nogu ukućane su biber, morska so i bosiljak.

Priprema je veoma jednostavna – rukolu operite, procedite i stavite na tanjir za posluživanje. Po njoj rasporedite paradajz presečen na pola, a filete brancina isecite tako da dobijete veće komade. Tiganj ugrejte na srednjoj temperaturi i dodajte nekoliko kapi ulja, pa potom filete brancina stavite na ugrejan tiganj i pecite dok se dobro ne ispeku. Smanjite vatru, okrenite ribu i pecite još oko 2 minuta. Ribu posolite i sklonite sa vatre.

U staklenu činiju stavite aceto balsamico, maslinovo ulje, morsku so i bosiljak. Dobro protresite da se sastojci pomešaju i prelijte preko salate.