Ovog vikenda ljuljaće nas pun mesec u znaku Riba. Evo koji horoskopski znaci će najviše osetiti njegov uticaj?
Septembarski pun mesec naziva se i žetveni mesec, jer je pun mesec najbliži jesenjoj ravnodnevici. Ulazimo u novu sezonu. Ovo je sjajno vreme da zakopate ratne sekire, oslobodite se negativnosti i radujete se novom poglavlju pred nama.
Sve u svemu, ovaj pun mesec je odlično vreme za mirno sedenje, resetovanje i sanjarenje. „Sigurno imamo neke frustrirajuće aspekte u kosmosu u danima koji prethode punom mesecu, ali ovaj pun mesec će takođe ublažiti napetost i nevolje“, kaže za Bustle astrolog Rajan Markvard.

Ovaj pun mesec nosi osetljivu energiju Riba, sa retrogradnim Merkurom koji se meša i izaziva haos. Podstiče nas da usporimo, razmislimo i procenimo naše odnose umesto da delujemo prebrzo. Dakle, ako se nađete ometeni tokom ovog punog meseca, napravite pauzu.

Ovo su znakovi zodijaka na koje najviše utiče pun mesec u septembru 2022.

BLIZANCI

Možda ćete se osećati pod pritiskom da ostavite dobar utisak na druge. Sada možete nešto da promenite u vezi sa svojim poslom i karijerom. Energija Riba često zamagljuje stvarnost i pokreće maštu, tako da sada možete naučiti da se oslobodite iluzija ili očekivanja drugih kada je u pitanju vaša reputacija. Ovaj mesec je period pun akcije za vas, a Blizanci će se osećati prinuđenim da naprave neke važne poteze u svom životu. Pun mesec možda nije najbolje vreme za to. Sada vam je cilj da se što više smirite i osećate prijatno i bezbedno, a uskoro će doći vreme za veće korake.

DEVICA

Ovaj astrološki aspekt utiče na vaše odnose. Možda ćete otkriti da se nekadašnje romantične veze ili prijateljstva koja je trebalo da budu deo prošlosti na neki način ponovo pojave u vašem životu. Možda ćete dobiti dobar test da vidite koliko ste daleko stigli u poslednje vreme u razvoju zdravijih odnosa. Ova lunacija vas podstiče da napustite krute argumente koji vas sprečavaju da popravite stvari i krenete dalje. Verovatno će doći do zabune oko toga ko je – a ko nije – dostojan poverenja. Ali ubrzo sledi važna spoznaja.

RIBA

Imate puno posla u svojim odnosima i u odnosu prema sebi. Ovaj aspekt obasjava vaš osećaj sebe, ali sa Suncem i Venerom – planetom ljubavi – oboje stacioniranim u vašoj kući veza, vreme je da se usredsredite na svoje odnose.

Vaše emocije mogu biti burne i zbog toga ćete se osećati mnogo osetljivije nego inače. Ali znamo da ste ionako jedan od emocionalno najranjivijih znakova. Dozvolite osećanjima da se pojave, ali preuzmite odgovornost za to kako se osećate i pokušajte da ne ponavljate negativne obrasce u vezama kojima ste se možda prepuštali u prošlosti.