Zima pruža savršen izgovor za nošenje famerki i džempera svakog dana do proleća, ali ipak ne morate biti dosadni, naprotiv, uz naše ideje možete iskoračiti iz standardne kolotečine!

Da biste svakog dana nosile besprekornu zimsku kombinaciju, vreme je da saznate koji će to trendovi biti apsolutni hit i šta vam donosi ova zima.

Donosimo vam 8 najvećih trendova koje modni stručnjaci predviđaju za nadolazeće hladne mesece. Vreme je da kažete zbogom klasičnoj kombinaciji farmerki i džempera i isprobate jedan od ovih trendova.

1. Mekani krzneni kaputi

Parke i puf jakne su super za zimu, ali ako želite da osećate kao devojka od milion dolara, ništa nije bolje od kaputa od veštačkog krzna. I nikad nije prekasno kupiti jedan baš takav. Ove sezone izbor raznolik više no ikad, od šarenih boja poput roze, pa sve do klasičnih braon ili crnih – srećom, ima ih za svačiji ukus i džep. A najbolje od svega je da su ti kaputi toliko topli da ćete se osećati kao da ste na sebe navukli svoje omiljeno ćebence.

2. Vuna od glave do pete

Vuna će postati apsolutni “must” ove zime, pa zato i ne čudi da je možemo pronaći u ponudi gotovo svih brendova. Od vunenih džempera različitih boja i dizajna, do jakni na kopčanje – sve je dostupno. Vuna je udobna, mekana i topla, a to je sve za čime žudimo tokom hladnih, zimskih meseci.

3. Haljina ili sako u dve boje

Ne možete se odlučiti za boju haljine? Ovaj trend je rešenje za taj problem. Umesto da se držite jedne boje, ove zime imate opciju pola-pola. Ako i niste ljubiteljika haljina u dve boje, ne brinite – postoje i sakoi u dve boje koji će jednako podići vaš autfit.

4. Odelo

Najbolja stvar kod odela je ta da ujutro ne morate previše da razmišljate šta da obučete – samo jedna odluka i spremne ste za nove izazove! Bilo da se odlučite za karirano ili jednobojno odelo, osećaćete se kao šefica.

5. Male torbice

Zamislite svoju najdražu torbicu, ali u minijaturnoj verziji – to je novi trend ove zime. Mikrotorbe, koliko god odlično izgledale, nezgodne su za svakodnevno korišćenje, uzevši u obzir da u njih ne možete staviti puno stvari, ali imajte u vidu da su one idealne za vikend i noćne izlaske, kada nije potrebno puno stvari.

6. Koža na kožu

Umesto da igrate na sigurno i nosite kožnu jaknu, skupite hrabrost i isprobajte kožne pamtalone. Ovaj je materijal jedan od najvećih trendova ove zime, a nastaviće da dominira ormarima i ostatak godine. Kožne pantačone su odličan izbor ako ne znate što biste obukle, a želite dobro fs izgledate – uz njih možete da kombinujete bilo koji džemper, a zahvaljujući njima, izgledaćete kao zvezda.

7. Bajkerske čizme

Zamenite fansi čizmice novim parom bajkerskih čizama. One ne samo da će dobro podneti led i sneg, već će izgledati odlično i moći ćete ih nositi svudda (pa čak i na posao) a slažu se sa svakom odevnom kombinacijom!

 8. Trake i ukrasi za kosu

Svi znamo da je zimi teško održavati frizuru, ali zato nas ovaj trend rešava tog problema. Uz traku za kosu (ili čak onu koja podseća na tijaru), vaša kosa će stajati na mestu, a vi ćete i ove zime izgledati besprekorno.