Evo nekoliko saveta kako da vaša soba bude sunčana, plažna, talasasta i tropska, baš kao letnja atmosfera. Na taj način unesite letnju atmosferu u dom.

Igrajte se bojama

Iako su u trendu trenutno neutralane boje, da biste postigli letnji vajb, morate da unesete boje u svoju kuću. Boje trebate da ugradite u nameštaj, zidove, dekoraciju, kako bi odgovarale osećaju sezone koju želimo da postignemo.

Ono što je napolju – unesite unutra

Kada pomislite na leto, koja vam aktivnost prvo pada na pamet? Plaža, zar ne? A čega ima u izobilju na plaži? Da, peska. Ništa ne može da se meri sa letnjim odmorom bez osećaja dodira peska na tabanima. A ako želite da unesete leto u svoju kuću, potrebno je da unesete malo peska.

Probudite čulo mirisa

Dizajniranje i uređenje nije uvek u vezi sa čulom vida. Čulo mirisa je jednako važno i može da odredi ton i vibraciju sobe. Za ljubitelje leta potrebno je da smislite miris koji vas podseća na letnje aktivnosti, trenutke i događaje koji su usko povezani sa ovim godišnjim dobom.

Napravite „povetarac“ 

Iako se radujemo suncu i toploti, tokom najtoplijeg doba dana najprijatnije je kada se sklonimo sa vrućine i uživamo u laganom „povetarcu“ koji nam donosi preko potrebno osveženje. Da biste napravili odgovarajuću atmosferu u vašem stanu, potrebna vam je i prava klima, koja može da vam dočara taj osećaj. Kao izuzetno pogodne su se pokazale Vivax klime, koje osim što pružaju najbolju funkcionalnu vrednost za novac koji se u njih uloži, imaju i implementirano pametno strujanje vazduha.

Moć cveća – unesite letnju atmosferu

Leto je vreme kada većina cveća cveta i tako se lako povezuje sa ovim godišnjim dobom. Postavite cveće u svoju sobu da biste dodali dašak boje, uživajte u njegovom predivnom mirisu i prizovite letnju atmosferu. Ako smatrate da je briga o živoj biljci teška za vas, i za to ima rešenja. Koristite cvetne uzorke tkanine, najbolje za jastučnice. Uverite se da dizajn cvetnog uzorka koji ćete dodati u svom prostoru izgleda sveže na vašem kauču.