101 ruža je jedan od najlepših i najmoćnijih polona.

Naravno da nikada poklanjanje cveća neće biti demode. A i dan danas dostava cveća na kućnu adresu može oduševiti skoro svaku damu.

Tek kada poklon probudi snažna osećanja, onda on dobija pravo značenje. Tako ni ruže značenje nemaju isto kada je u pitanju izvinjenje i kada želite devojku da zaprosite. A nekada jedna ruža mnogo više znači ako se podari u pravom trenutku. Cena je najmanje bitna u ovakvim situacijama. Jer je važno samo da tajming bude savršen. Zato mislite o tome!

Pitate se kada je prava prilika za darivanje najlepšeg cvetnog poklona? Pročitajte naše predloge.

101 ruža – značenje

Mada svi dobro znaju šta znači buket 101 ruža, cena se razlikuje od oblika buketa, cveća, komibnacije boja, pa i pratećih poklona koji uz buket idu. Iako se snaga emocija ne meri veličinom cvetnog aranžmana, jasno je da će najveći buket pokazati da vam je veoma stalo do voljene osobe, posebno ako je to buket 101 ruža. Značenje ne treba tumačiti, jer sam postupak sve govori. A još ako se tome pridoda dostava cveca na kucnu adresu svima će biti više nego jasno o kakvim emocijama je reč. Kada je pravo vreme da obradujete dragu, ako ne – uvek?