Bred Pit kao jedan od najpoznatijih i najcenjenijih holivudskih glumaca današnjice navodno ima malu crnu knjigu glumaca sa kojima će i sa kojim neće više nikada ponovo raditi.

Ova vest dolazi od Pitovog kolege iz filma “Brzina metka” Arona Tejlora-Džonsona, koji je za Varajeti otkrio da 58-godišnji glumac pažljivo vodi beleške o tome sa kim želi da bude na snimanju za svoj sledeći film.

Tejlor-Džonson je izjavio : „On samo želi da širi pozitvine vibracije i unosi radost u svet. Kao i da bude u blizini ljudi koji isto razmišljaju kao on i tu su da se dobro provedu.

„Kad radite sa mnogim glumcima, kao on, nakon nekog vremena počinjete da pravite beleške u kojim pišete.  Definitivno više nikada neću raditi sa ovom osobom. Tako da Bred ima svoju “dobru” listu ali i “shit” listu.”

Jedna od glumica za koju se veruje da je ime više puta podvučeno na Pitovoj listi dobrih glumica je Sandra Bulok.

Glumica je ove godine glumila sa Bredom Pitom u “Izgubljenom gradu”, a takođe se pojavljuje i u filmu “Bullet Train”. Bred je ranije govorio veoma pohvalno o glumici, rekavši: „Sendi je stara prijateljica i sjajna osoba. Ona je tvrdoglava osoba od koje sam godinama uvek mogao da tražim za uslugu ali i činio sam joj zauzvrat.

U junu, holivudska ikona je rekla da u jednom od svojih poslednjih intervjua da je u “poslednjoj etapi” svoje karijere.

“Ovo je moj poslednji semestar ili trimestar. Moram dobro da razmislim šta će biti ovaj odeljak i kako želim da ga dizajniram?”

Iako možda govori o povlačenju, niz njegovih trenutnih projekata čine glumca zaposlenijim nego ikad.

Ovog leta je glumio u “Brzina metka” Dejvida Liča, a u okviru njegove producentske kuće Plan B, očekuju nas filmovi Women Talking i Blonde,