Glumica Ejmi Lokejn imala je veliku slavu, bila je zvezda popularne serije Merlouz Plejs. Međutim, sudbina je promešala karte, te se poigrala sa njenim životom.

Javnost je bila u šoku kada je 2010. godine poput bombe odjeknula vest da je glumica učestvovala u saobraćajnoj nezgodi u kojoj je smrtno nastradala 60-godišnja žena.

Naime, glumica je bila u alkoholisanom stanju kobne večeri kada je sela za volan. Kretala se nedozvoljenom brzinom, nakon čega se zakucala u drugi automobil u kojem je bila nesrećna žena. Žena je na licu mesta ostala mrtva.

Kada joj je izvađena krv, saznalo se da u sebi ima tri puta više promila od dozvoljenog, iako je tvrdila kako je popila četiri čaše vina i pivo. Takođe, kad je na mesto sudara stigla policija. Plavokosa glumica nije bila svesna šta je učinila, te se čitavo vreme smeškala.

Nakon dve godine, Ejmi Lokejn je osuđena za ubistvo drugog stepena. Dobila je tri umesto pet godina, jer ranije nije imala mrlje u dosijeu.

Ubrzo je uložena žalba na takvu presudu, a Ejmi je u julu 2020. godine, osuđena na osam godina zatvora. S obzirom na to da je tri već odslužila, još treba da odsluži pet.