Frontmen popularne glupe Red hot čili pepers opisao je šokantne detalje iz privatnog života u svojoj autobiografiji “Žive rane”.

Frontmen čuvenog benda “Red Hot Čili Pepers”, Entoni Kidis, poznat je po burnom životu koji je vodio.

Jedna od najskandaloznijih stvari jeste činjenica da je nevinost izgubio sa samo 12 godina. I too sa devojkom svog oca, Blekija.

Pevač je odrastao u Mičigenu sa majkom, ali je često posećivao oca u Los Anđelesu gde je došao u kontakt sa opijatima i ženama. Ugledajući se na svog oca. Entoni je vrlo rano ušao u svet droge i žena sumnjivog morača. Što će postati njegova svakodnevnica narednih nekoliko decenija.

Kidis se sa jedanaest godina preselio u Los Anđeles da bi živeo sa ocem, Blekijem. Koji je bio poznati snabdevač holivudske elite pilulama, marihuanom, kokainom i ostalim narkoticima.

Pre trinaeste godine Entoni je već delio sa ocem devojke i drogu tokom ponoćnih bahanalija u kojima su učestvovali i Kejt Mun, Džimi Pejdž i Alis Kuper. Nakon kratke dečačke glumačke karijere, Kidis se ispisao sa fakulteta i odlučno se bacio u mondenski život andergraund muzike.

O svom ocu Kidis je jednom prilikom rekao sledeće reči:

– Bila su to druga vremena. Moj otac je bio buntovnik koji se svojim načinom života bunio protiv konzervativnog vaspitanja svog oca koji ga je i seksualno zlostavljao. Istina je da su to bile lude 60-te i da je moj otac u tom buntovništvu otišao malo predaleko. Ali uprkos svemu, bili smo najbolji prijatelji, puno bliži nego neki drugi očevi koji su nakon dolaska sa posla tamanili martini, čitali novine i ignorisali svoju decu. Danas kad sam i sam otac nikada ne bih ponovio njegove greške jer su me one učinile emotivno nestabilnim. Ono što je moj otac radio nije bilo iz zlobe i sebičnosti, zbog toga ja nemam šta da mu oprostim – objasnio je Kidis, frontmen benda.