Holivudski glumac Kijanu Rivs poznat je kao neko ko je vrlo skroman i pristupačan za jednu holivudsku zvezdu, pa tako neretko oduševi fanove nekim lepim gestomTako je ovih dana jednom britanskom paru ulepšao venčanje u hotelu u Northemptonširu.

Kako prenosi Jutranji.hr, glumac je slučajno upoznao par na dan njihovog venčanja dok su istovremeno boravili u istom raskošnom hotelu Fawsley Hall. Ceremonija je bila nezaboravna jer je zvezda Matriksa došla da proslavi sa mladencima nedugo nakon što su Džejms i Niki Roudnajt izgovorili sudbonosno Da.

„Bio je veoma ljubazan i rekao je da će doći kasnije. Nismo znali da li hoće ili ne. Ali sjajno je što je moj muž razgovarao sa njim!”, rekla je Niki za Newsweek.

Ona je objasnila da ga je njen muž ranije video u hotelskom baru i pitao ga da li bi im se pridružio. Svatovi su bili oduševljeni jer je filmska zvezda prihvatila ponudu i ulepšala im veliki dan.

„Bio je tako ljubazan i prijateljski raspoložen, te nam je čestitao venčanje. Bio je ljubazan da napravi nekoliko fotografija, a naš svadbeni fotograf je takođe uspeo da zabeleži neke! Malo je popričao i sa nekim našim gostima i fotografisao se sa njima”, rekla je Niki.

Kako navodi magazin Independent. Ovo nije prvi put da je glumac bio neočekivan gost na venčanju. Naime. Još 2018. pridružio se jednom paru koji se venčao u Njujorku.

Tu fotografiju podelio je i čovek koji je mladoženji sašio kilt za ovu svečanu priliku, koji je napisao da je to „najbolje venčanje ikada”.

„Moraj i Maura su se nedavno venčali u Njujorku i tokom fotografisanja na njih je naleteo prilično otrcani tip u prolazu. Mislim da Moraj u svom elegantnom kiltu izgleda mnogo bolje od Kijanua Rivsa”. Napisao je tom prilikom.