Svi znaju za čuvenu frazu Marilyn Monroe ikona stila „nekoliko kapi Chanel Nº 5 parfema pred spavanje“ ali ne zna baš svako da to nije bio njen omiljeni parfem. Dok je na primer, ceo svet upoznat sa činjenicom da je čuveni Hubert de Givenchy bio oduševljen sa Audrey Hepburn. Te je sasvim jasno zašto je nežna glumica obožavala njegove parfeme.

Koje mirisne note su bile primarni izbor ostalih diva. A možda neki od navedenih parfema postane i vaš broj jedan, u slučaju da već Audrey Hepburn, ikona stila.

Bez obzira da li ste obučeni po poslednjoj modi, da li imate stilizovanu frizuru, i očaravajući aksesoar, vaš izgled neće biti potpun bez parfema. Ukoliko želite da imate savršen i potpun stajling, onda bez nekoliko kapi vaše omiljene mirisne note ne izlazite iz kuće.

Odri Hepbern je pedesetih godina bila verena za Džejmsa Hensona. A  kasnije  se udavala  dva puta, za glumca Mela Ferera i italijanskog doktora Andrea Dotija. Iz braka sa Fererom ima sina Šona, dok iz braka sa Dotijem ima sina Luku. Starila je dostojanstveno i u šezdesetim je i dalje biila prelepa.

Početkom devedesetih je otkrila da ima neku vrstu raka na slepom crevu. Operisala se u Los Anđelesu, ali joj to nije pomoglo. Tri godine pre njene smrti, vrsta belih lala je  dobila ime u čast njene filmske karijere i humanitarnog rada u UNICEFU.