Rozamund Pajk je u vezi sa 18 godina starijim preduzetnikom od 2009. I imaju dva sina i ne voli da priča previše o svom privatnom životu.

Ljubavni život Rozamund Pajk

Zvezda filmova ‘Gone Girl’ i ‘Osvetnica’, Rozamund Pajk (43) s porodicom je otputovala u Italiju. A pažnju su privukli njeni romantični trenuci sa 18 godina starijim partnerom, preuzetnikom Robiejem Uniakeom.

Par je snimljen tokom vožnje čamcem u Veneciji i s njima su bili sinovi Solo (9) i Atom (7). Rozamund i Robi su uživali u zajedničkim trenucima i ona se nagnula k njemu kako bi ga poljubila, a jedan od njihovih sinova ih je to fotografisao.

Glumica je blistala od sreće i pokazala je lice bez šminke. Inače, Pajk je upoznala preduzetnika na zabavi 2009. godine i to jedan od retkih detalja koji je poznat o njima.

Ranije se pisalo o njenom partneru Robiju zbog neplaćenih poreza u iznosu od 250.000 dolara i uzimanju novca od kompanije, u kojoj je bio direktor, za privatne svrhe. Priznao je krivicu i dobio je otkaz.

Pre Rozamund je bio od 1983. do 1989. u braku s glumicom Emom Hovards i sa njom ima još četvoro dece.

Inače, Pajk ima Instagram profil na kojem je prati više od 800.000 ljudi. A na njemu ne deli privatne fotografije, odnosno ne pokazuje svoje sinove i partnera.

Strani mediji su često pisali da Rozamund nije imala sreće u ljubavi pre Robija. Na fakultetu se zaljubila u glumca Sajmona Vudas kojim je bila dve godine, a onda je on priznao da je homoseksualac.

Nakon njega je bila u vezi s britanskim rediteljem Džo Vrajtom i ponosno su isticali koliko su srećni. Zaprosio ju je na jezeru Komo u Italiji, a onda je on iznenada raskinuo veridbu. Kako su pisali američki mediji, navodno je ona bez njegovog znanja poslala pozivnice za venčanje zbog čega je okončao njihov odnos.