Kanda, Kodža i Nebojša je rok grupa osnovana 1990. u Beogradu. Ponekad su nastupali kao kvartet ili sekstet, ali ste najčešće u proteklom vremenu mogli da ih sretnete kao kvintet. To su i danas. Na beogradskoj i srpskoj sceni su se afirmisali tokom devedesetih. Da bi priznanje i publiku na širem prostoru sticali koncertirajući neumorno od početka tekućeg veka. I dalje ih raduje stvaranje nove muzike i njeno izvođenje. I dalje su u prisnom odnosu sa svojim instrumentima. Postavu aktuelnu od 2014.godine čine: Oliver, Vlada, Neško, Janko i Bole.

Posle bezbroj koncerata, osam albuma, jedne kompilacije i dva koncertna izdanja. A na krilima novog singla Beton sa predstojeće ploče, KKN obeležiće svojih prvih 30 godina.

Vraćaju se u prostor u kome su 1992. godine pobedili na Palilulskoj olimpijadi kulture, a potom u narednim godinama i decenijama svirali neke od svojih najvažnijih koncerata. U Klub studenata tehnike. Kao posebni gosti nastupiće spuška Parampaščad (CG).

Bilo je to tokom prvih meseci 1990. godine. Četiri srednjoškolca su se okupila oko zamisli da oforme bend. Uticaji su bili raznovrsni, vladanje instrumentima prilično za taj uzrast, a radost zajedničkog muziciranja vidljiva od prvog nastupa sredinom te godine, javljaju u saopštenju. Bend je dobio ime Kanda, Kodža i Nebojša.