Rodžer Voters se četiri puta ženio pre Kamile.

Ovo je za Votersa peti brak, no on je uveren da je tek u Kamilin pronašao onu pravu! Proslavljeni 78-godišnjak je srećne vesti podelio na Tviteru i Instagramu uz jednostavan komentar:.

„Tako sam srećan, jedna je u milion“.

Intimna, romantična ceremonija održala se u blizini vode, a par je bio sjajno stilizovan i nešto neformalnije nego što je to uglavnom slučaj na venčanjima. Rodžer se opredelio za klasično crno odelo, belu košulju sa jednim raskopčanim dugmetom i crne. Lakovane mokasine. A njegova novopečena supruga blistala je u prelepoj, šik venčanici midi dužine od bele čipke.

Ona ju je upotpunila efektnim detaljima – crnim kaišem oko struka i crnim čizmicama, zlatnom ogrlicom od nekoliko lančića i cvećem u kosu. Zaista posebno i sofisticirano izdanje.

Kako su se upoznali Rodžer Voters i Kamila?

Rodžer i Kamila upoznali su se pre nekoliko godina uoči jedne od njegovih svirki. Naime, ova dama je bila njegov šofer, tačnije bila je zadužena da ga vozi od hotela do stadiona gde se održavala svirka i nazad.

„Nismo u braku, ali smo zajedno nekoliko godina. Bio sam u jednom hotelu dve nedelje i bilo je mnogo transfera između hotela i stadiona. Moj telohranitelj je sedeo napred sa njom i razgovarali su, a ja sam bio pozadi. Nešto u njoj me je privuklo“, istakao je ovaj muzičar 2018. godine u jednom intervjuu.

„Jednog dana sam joj rekao: „Izvinite, da li vam je neko rekao da imate lepe jagodice?““, ispričao je on o trenutku kada je njihova romansa otpočela.

Prvi put su zajedno fotografisani u javnosti na Venecija film festivalu 2019, iako su i pre toga bili zajedno nekoliko godine.

Inače, Kamila se drži podalje od očiju javnosti i o njoj se ne zna mnogo, pa čak ni koliko godina ima. Spekuliše se da ova dama 43 godine, ali to nije zvanično potvrđeno.