Konstrakta, Anfisa Letyago i Mahmut Orhan večeras otvaraju Sea Dance festival! Sve regularne i VIP ulaznice moraju biti zamenjene za festivalske narukvice na zamenskim mestima koja se nalaze kod kapija festivala.

Večeras će na plaži Buljarica kod Budve početi osmi Sea Dance festival. Fest počinje nastupima Konstrakte, Anfise Letyago, Mahmuta Orhana i jake techno i hip hop ekipe predvođene Markom Nastićem, Ilijom Djokovicem i grupom Who See. Program prvog dana donosi više od 20 izvođača. Počinje u 20:00 i traje sve do 6:30. A odvija se na tri bine smeštene na samoj obali mora. Osim muzičkog programa na produkcijski superiornoj bini, nošenoj moćnim Anya ozvučenjem i impresivnom rasvetom. Posetioci će moći da uživaju i u najjačem festivalskom VR iskustvu na svetu! Na predivnoj crnogorskoj plaži večeras se očekuje na hiljade posetilaca. A poseban poziv na festival juče je dobila i premijerka Finske Sana Marin!

Kapije festivala na Buljarici biće otvorene u 19.00. Nakon DJ zagrejavanja, nastup na glavnoj, Visa Dance Paradise powered by Turistička organizacija Budve bini, počeće Kejt u 20:30. Nakon nje u 21:35 na scenu se penju Who See, a u 22:50 dugoočekivana Ana Đurić Kontrakta na prvom nastupu u Crnoj Gori! Drugačiji zvuk doneće u 00:30 hitmejker Mahmut Orhan, posle kojeg sledi jaka elektronska postava, koji čine Marko Nastić u 02:00, jedno od najjačih techno imena današnjice Anfisa Letyago od 03:30 i Ilija Djokovic od 05:30.