Luk Veseli je podelio snimak na kojima se sastao sa pevačem Entonijem Keidisom iz grupe Red Hot Chili Peppers, kao i sa Flijem:

– Fli i (Entoni), hvala vam što ste bili tako ljubazni i iskreni… Niste ni morali da zastanete i ćaskate ali jeste i nadam se da znate da ste stvarno uticali na naše živote – napisao je obožavatelj.

Drugi obožavatelj je potom prokomentarisao, rekavši da je retkost videti interakciju benda sa fanovima, s tim što je Veselji potom objasnio „možda se samo osećao prijatno u tom trenutku, niko od mojih prijatelja niti ja nismo tražili fotografiju ili autogram ili bilo šta o čemu smo samo pričali tako da možda to ima veze sa njegovom interakcijom sa nama“.

Fli  je potom potvrdio ovu teoriju, citirajući tvit i objašnjavajući

– To je zato što ste svi bili ljubazni, a niste tražili sliku. Uvek smo za to da razgovaramo i ćaskamo, a traženje fotografije odmah to upropasti – naveo je Fli.

Drugi obožavatelj je potom upitao „šta fali traženju fotografije“, a Fli mu je odgovorio: „Nema ničeg lošeg u tome. Ali uništava stvarni razgovor. To je transakcija.“

Muzičar je dodao: „Nikada u životu nisam tražio od bilo koga da se fotografiše sa mnom“, prenosi NME.