Jurica Pađena se na sceni etablirao još osamdesetih godina prošlog veka. Aerodrom nije prestao da isporučuje hitove koji, bez obzira na promene muzičkih trendova, pronalaze put do publike i do radijskog i televizijskog etra.

“Varka oko nas” jedna je od 13 pesama koje su našle mesto na novom studijskom izdanju grupe “Dnevni rituali”. A zaživela je u obliku sjajnog spota za koji režiju potpisuje Tin Majnarić.

“Ulogu u spotu ima i jedna od najboljih hrvatskih modnih kreatorki Lana Puljić, u sopstvenoj kreaciji. Muziku i tekst potpisuje Jurica Pađen, dok iza aranžmana stoji čitav bend. U tekstu prožetnom simbolikom bend poručuje kako ništa nije onako kako nam se čini na prvu”, objašnjeno je u saopštenju.

Kad ako ne sad – Jurica Pađen i Aerodrom objavili su novi singl

– Zanimljivo je napomenuti da je moj prijatelj Saša Antić preslušavao album “Dnevni rituali” i tokom preslušavanja mu se odmah na prvu svidela “Varka oko nas”. Nagovarao me da za to snimimo i spot. A tada mi je kliknulo da je u pravu i da bi bilo šteta da ovakva pesma ne dobije odgovarajući spot – rekao je Jurica Pađen.

Pogledajte spot za pesmu “Varka oko nas”: