Posle dve izuzetno uspešne sezone serije ‘Emili u Parizu’. Treća stiže na naše TV ekrane, a Netfliks je upravo objavio prvi tizer trejler za Emiline nove avanture u ‘Gradu ljubavi’. Iako smo odavno znali da će junakinja Emili nastaviti život u Parizu i nastaviti da se meša u ljubavne afere i nezgode. Do sada nismo imali nikakve propratne detalje o tome šta da očekujemo. Srećom, čekanje je prošlo.

Gigant za strimovanje Netfliks počastio je obožavaoce novim, nikad viđenim fotografijama sa seta serije, kao i scenama, a znamo i da se u Francuskoj upravo završava snimanje treće sezone. Ono što je jasno je da će radnja pratiti Emili u ključnim trenucima njenog života. Moraće da odluči da li joj je važnija karijera ili ljubav. A njena odluka će uticati na njen pogled na život u Parizu.

Glumačku ekipu treće sezone čine Semjuel Arnold, Bruno Gueri i Vilijam Abadi, sa, naravno, Lili Kolins u glavnoj ulozi. Izvršni producenti su Toni Ernandez, Lili Berns, Endrju Fleming i Alison Braun. A prve fotografije koje je Netfliks objavio otkrile su i kako ćemo u novoj sezoni biti svedoci ponovnog susreta Emili i njene ljubavi iz Velike Britanije. Koja bi mogla da poremeti njene planove koje je stvorio za njen život u Francuskoj. Dok čekamo premijeru serije, koja je zakazana za 21. decembar ove godine, u nastavku pogledajte prvi tizer trejler.