Treći po redu Weekend Bazzar fest održaće se 3. i 4. septembra na platou iza Geozavoda. A posetioci će uživati u ručno rađenim umetninama, pozorišnim predstavama. Ali i muzičkim nastupima i radionicama za decu.

U subotu, 3. septembra, nastupiće muzički izvođači DJ Zarez i Mina on the mic. Dok je za ljubitelje pozorišta spremna predstava na otvorenom „Legenda o hrabrosti“. Mjuzikl sa elementima akrobacije izvodi glumačko-akrobatska trupa. A priča govori o potrazi protagoniste i antagoniste za onim za čime žude kroz obradu ideje morala i pravih vrednosti.

Nedelja, 4. septembar, Weekend Bazzar, rezervisana je za nastup Nataleetet dua koji čine Luna Škopelja i Natalija Rajković. Koje balansiraju svetlost i senke stvarajući autorsku muziku kao prikaz duha našeg vremena. Ukrštajući glasove, zvuk gitare i zveckanje perkusije, dve muzičke umetnice stvaraju jedinstvenu atmosferu. Očekuje nas i nastup DJ Šćepine vragolije, kao i pozorišna predstava „Tri musketara“.

Svima dobro poznata priča o prijateljstvu, ratovanju, tugovanju, pobedama i porazima pod sloganom „svi za jednog, jedan za sve!“, biće izvedena kao avantura sa akrobacijama i mačevanjem.

Festival je otvoren za posetioce oba dana od 17 do 23 časa, pozorišne predstave počinju u 20 časova, a ulaz je besplatan, navode organizatori.