Šta nam zvezde donosi danas? Dnevni horoskop za četvrtak 6. okobar donosi promene na nekim poljima.

Ovan

Tokom dana moguće su promene u vezi poslovnog plana što vam se neće dopasti. Bićete veoma uzrujani i nervozni. Do kraja dana povoljne informacije od voljene osobe.

Bik

Danas se bavite najvise tuđim problemima posebno novčanim aktivnostima. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška već neko vreme i to će vam danas dokazati.

Blizanci

Ljubavna situacija je veoma nestabilna zbog loše komunikacije sa vaše strane. Bićete veoma nervozni zbog svega toga. Do kraja dana povedite racuna o svom odnosu prema ishrani.

Rak

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj porodice i odluke koja na vas jako dobro utiče. Na vama je da odlučite šta cete sa sobom u vezi nove ljubavne priče. Dajte šansu osobi koja to zaslužuje.

Lav

Ovo je idealan period da se pokrene rešavanje vaše ljubavne veze. Vi vec neko vreme žurite i ne želite da rešavate stvari iz prošlosti posebno u vezi posla koji je vec dugo problem.

Devica

Do kraja ove nedelje imaćete nekoliko poslovnih opcija da rešavate, ali to će vam biti veoma naporno u psihičkom pogledu. Povedite računa o spavanju.

Potrebno je da dobro odmorite.

Vaga

Ljubavna situacija je konačno stabilnija posebno zbog vaše odlučnosti prema sebi i prema onome što ste obecali. Partner vam je velika poslovna podrška i to je dodatno pozitivno za vaš odnos.

Škorpija

U narednom periodu potrudite se da budete sebi najbolji prijatelj posebno u vezi opuštanja. Potrebno je vreme da se posvetite sebi i svojim potrebama. Posao i obaveze mogu sačekati.

Strelac

Do vas je kako ćete reagovati na sve što se dešava oko vas. Ljubav nije dovoljna jer druge stvari trebaju se popraviti da bi sve moglo da funkcioniše. Mogući problemi sa kičmom.

Jarac

Danas je vaš idealan dan za poslovne saradnje. Potrudite se da sve bude pozitivno za vas jer samo tako ćete dobiti ono što vam je potrebno. Zdravlje je odlično.

Vodolija

Narednih nekoliko dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama koje dugo niste videli. To će vam dati bolji uvid u vezi posla i novih poslovnih planova. Podrška partnera danas izostaje.

Ribe

Budite spremni na sve ono što ne očekujete, naročito u vezi poslovnih planova i odnosa. Vec neko vreme imate problem sa pritiskom i obratite pažnju na moguće probleme sa tim.

Ovo je bio horoskop za četvrtak 6. oktobar 2022. godine.