Popularni kanadski pevač Džastin Biber najavio je da ponovo ide na pauzu, kojom privremeno prekida svoju već odloženu svetsku turneju „Justice World Tour“. Kao razlog naveo je umor i zdravstvene probleme.

Kako piše USA Today, to je ni manje ni više nego 70 koncerata.

Pevač je na Instagramu naveo da je uspeo da održi šest nastupa, nakon što mu je ranije ove godine dijagnostikovan Remzi – Hantov sindrom. Ali da je to „uzelo danak“.

„Prošli vikend sam nastupio na muzičkom festivalu „Rock In Rio“. I dao sam maksimum ljudima u Brazilu“,  napisao je Biber, dodavši da ga je „iscrpljenost dotukla“.

Biber je dodao da je kao rezultat intenzivnog rada na sceni bio „umoran“, pa mu je s toga za sada prioritet zdravlje, prenosi portal vesti.ru.

„Nakratko ću da napravim pauzu od turneje. Biću dobro, ali treba mi vremena da se odmorim i oporavim“, napisao je Džastin Biber na Tviteru.

Pevač je ove godine već promenio termine nekih nastupa. U februaru se zarazio COVID-19 i zbog toga je odložio svoj koncert u Las Vegasu u okviru turneje Justice Tour. Takođe zbog bolesti, nekoliko nastupa u junu je otkazano.