Koliko god slikanje za magazin „Plejboj“ donosi slavu i popularnost, postoje slavne ličnosti koje su odbile da budu na naslovnoj strani ovog magazina.

Hju Hefner je časopis osnovao 1953. godine i danas se smatra jednim od najboljih svetskih brendova koji je poznat po fotografijama golišavih modela i poznatih ličnosti. Jedna od prvih koja je pozirala za ovaj časopis je bila čuvena glumica Merilin Monro. A mnoge slavne zvezde su prihvatile ponudu „Plejboja“. Ipak, bilo je i onih koji su ketegorčno odbile da budu na naslovoj i središnjim stranama ovog magazina. U nastavku pogledajte koje su to žene odbile da se pojave u Plejboju.

Pet dama moje su odbile „Plejboj“

Kejt Hadson

Glumica Kejt Hadson uporno odbija ponude od strane „Plejboja“. Iako se njena majka, slavna glumica Goldi Hon, pojavila u ovom magazinu, Kejt ne želi da uradi isto.

Sara Mišel Gelar

Glumica Sara Mišel Gelar ( „Bafi – ubica vampira“) snimala je seksi scene, slikala se u seksi donjem vešu…ali nikada za „Plejboj“.

Keti Peri

Pevačica Keti Peri smatra se trenutno jednom od najseksi žena, a predmet je fantazija mnogih Amerikanaca. „Plejboj“ se zato bori da je pridobije i da prve golišave fotke snimi za njih. U tome još nisu uspeli.

Džesika Alba

Toples fotke glumice Džesike Albe imali smo prilike da vidimo, ali se nikada nije fotkala potpuno gola, nikada za „Plejboj“. Iako je sada mama, mnogi i dalje žele da je vide na naslovnici ovog magazina.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam takođe se nije nikada slikala za „Plejboj“. Razlog je to što sve bivše „Spajsice“ imaju svoj „kodeks časti“ čija pravila ne krše.