Tanja Bošković je važila za jednu od najlepših žena osamdesetih i devedesetih. Iako više nije u cvetu mladosti uspela je da održi prirodnu lepotu.

Nikada se nije podvrgla estetskoj hirurgiji, a dodaje i da nema potrebu za tim.

„Lepota jeste unutra. To nijedna od ovih sa silikonima u ustima, izoperisane neće shvatiti o čemu im pričam. Džabe se trude. To je zaista smešno. Zamislite te devojke koje stavljaju implante u jagodice, u grudi, ne znam gde sve više… Šta će one da rode? O čemu se radi? I glupo je i nepotrebno. A tek žene mojih godina koje pokušavaju da ispeglaju bore! Šta pokušavaju sebi da kažu? Ove oči ne mogu da se prevare. Ja znam koji sam život preživela. To mi je najlepše od svega. Znam i kad sam rđa bila, i kad sam padala i kako sam mučena ustajala. I šta me briga?“, kaže Tanja Bošković.

Njena ćerka Lana, likom veoma podseća na svoju majku, a evo šta kaže o njenom izgledu.

„Kaže mi Lana: ‘Mama, našminkaj se bolje, vide ti se bore’, a ja: ‘Odakle ti ta ideja? Kad skinem naočare nemam nijednu boru’, na šta mi ona odgovora: ‘Da, ali tvoji partneri vide’. Zamislite, šta to mene briga. Oni imaju obavezu da me obožavaju u komadu“, kroz smeh kaže Boškovićeva u emisiji „Agape“.

Iako je u penziji, često je možemo videti u pozorištu, a ostale dane zna da ispuni.

„Ja sam žena u penziji i imam prava šta god hoću, a da ne moram ništa. Nekad pustim tišinu u mislima, to je najteže. Volim da plivam, da šetam. U šetnji mogu da se dese razne senzacije u mozgu“, ističe ona.