Ališa Kiz je otkrila tajnu o svom nastupu na zabavi kraljice Elizabete u palati povom njenog jubileja. Američka pevačica (41) izašla je na binu zajedno sa mnoštvom poznatih muzičara.

U neverovatnoj izjavi, Ališa je otkrila da je kraljica odabrala celu svoju set listu. To uključuje Ališin i Džej Zijev hit iz 2009. godine „Empire State Of Mind“.

Na Instagramu, Ališa je podelila snimak svog boravka u Bakingemskoj palati sa svojim milionskim pratilacima.

– Epsko veče na jubileju!! Slavimo kraljicu i sve kraljice! Za vašu informaciju, svaku pesmu je zahtevala lično kraljica. Čak i „EMPIRE“! Mnogo Ljubavi! – napisala ja Ališa. Dodala je i stih iz veoma popularne pesme „Girl On Fire“.

 

Na nekim snimcima, Ališa Kiz se može videti kako se vozi u kolima za golf zajedno sa svoja dva sina, Egiptom (11) i Dženesisom.

– Rekla sam dečacima da je kraljica tražila pesme koje da pevam. A oni su rekli da se kraljica ne može odbiti jer je to protiv zakona u Evropi – ispričala je pevačica.

Obožavaoci su ostali zapanjeni Ališijinim vestima. Jedna obožavateljka je rekla da je činjenica što je kraljica tražila „Empire“ je epska. Drugi je prokomentarisao: „Vau, ja sam bez reči. A ti si i dalje tako skromna.“ A treći je rekao: „Tako neverovatno da vaša deca mogu da budu svedoci mamine veličine!“

Ališina objava došla je nakon tvrdnja supruge Roda Stjuarta, Peni Lankaster. Izjavila je da pevač nema potpunu kontrolu nad svojom set listom.