Anđela Jovanović je crvenim tepihom prošetala 2 najveća TRENDA sezone.

Sarajevski filmski festival je jedan od najvećih regionalnih događaja ovog tipa. Koji godinama okuplja brojna poznata lica sa gotovo celog Balkana ali i sveta. A sinoć je crvenim tepihom prošetala i ekipa nove srpske serije „Pad“. Rađene po motivima autobiografske knjige „Godina prođe, dan nikad“ Žarka Lauševića. Između ostalog, u Sarajevu je održana i premijera prve dve epizode ovog ostvarenja.

U dugoočekivanoj seriji glavnu ulogu tumači Milan Marić, jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, a sinoć je izgledao sjajno u odelu bež boje, beloj košulji i belim patikama, ali je ipak svu pažnju pokupila njegova koleginica.

Anđela Jovanović, mlada i talentovana glumica i ćerka Branke Pujić i Dragana Jovanovića, je još jednom pokazala da ima istančan ukus i zanimljiv modni stil.

Lepa i talentovana glumica se pojavila u odelu, a svi koji prate trendove zanju da je to i ove godine jedan od najvećih trendova. Baš kao i ružičasta boja. Anđela je izgledala kao da je došetala sa modnih pista, pa je tako zasenila i glumca Milana Marića koji ipak gde god da se pojavi, ostavi najači utisak.

Ova 29-godišnjakinja odelo je upotpunila belom bluzom, jednostavnim sandalama sa kaišićima i efektnom tašnom.

Kako vam se dopada ovo izdanje prelepe glumice?