Kanda, Kodža i Nebojša, sjajni muzički sastav iz Beograda, nakon dva singla („Tamo gde je sunčano“ i „Beton“ ) objavio je novi album „Beton“ za izdavačku kuću Mascom.

Inače, ovo izdanje je dostupno u digitalnom obliku na svim striming servisima. A na vinilu i CD-u album pod nazivom „Beton“ se nalazi u prodaji od 19. oktobra.

„Nikada nismo imali ovoliko vremena da posvetimo stvaranju albuma a i produkciji samim tim smo i najzadovoljniji rezultatom. Zvuk na albumu je čvršći i konkretniji. A snimljen je, kao i dva prethodna, na „jen-dva-tri“. Ceo bend svira zajedno bez editovanja i nasnimavanja, a ovog puta i bez gostujućih muzičara,“ izjavili su članovi benda Kanda, Kodža i Nebojša.

Kroz svoj autentični stil, prepoznatljiv zvuk, introvertne teme, kao i katarzičan vokal Olivera Nektarijevića, snažnu ritam sekciju i upečatljive rifove, album „Beton“ će odisati tvđim i nešto drugačijim stilom.

Album „Beton“ je izazvao veliko interesovanje medija i publike, te nakon beogradske promocije, održali su promociju albuma i u Zagrebu. Tu su snimili i spot za pesmu „Tu i tamo, tamo tamo“.