Poznati Balkan-pank-folk bend Brkovi, nakon četiri godine održaće svoj prvi samostalni koncert u Beogradu. A kao specijalne goste najavljuju popularni bugarski orkestar Kamčija sa pesmom Kombajn-vršalica (Vasko Žabata). Koja je postala najaktuelniji hit u regionu.

A ovo će biti njeno premijerno izvođenje u Srbiji! Još jedan gost koncerta biće Travolta iz Borča Grede koji će svojim polučasovnim nastupom zagrejati publiku za eksploziju energije koju najavljuju Šemso i ekipa.

Brkovi postoje već 18 godina i od tada su izdali 7 studijskih albuma i održali bezbroj koncerata širom Balkana i Evrope. I tako postali jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Koja poslednjih godina rasprodaje veliku većinu koncerata i učestvuje na svim najznačajnijim festivalima.

Bend je pored sjajne energije koju pruža svojoj publici poznat. I po svom jedinstvenom stilu koji su sami nazvali „PunkFolkWellness“. Brkovi su ovog proleća nastupom u Minhenu započeli turneju „Novo (Ne)normalno“. I nastavljaju je širom regiona i čitave Evrope nižući nastupe na gotovo svim renomiranim festivalima. A sada stižu i pred beogradsku publiku.

Posle poslednjeg samostalnog koncerta u prepunoj Hali sportova “Ranko Žeravica” koji je održan 2018. godine. I koji je izazvao nezapamćeno interesovanje beogradske publike, ”brkati momci” se vraćaju na beogradsku scenu 07. oktobra i to pravo u Hangar Luke Beograd.

Koncert počinje u 21 h, a ulaznice se nalaze u prodaji od danas na https://tickets.rs/tour/brkovi_436