Pevačica Dženifer Lopez i Ben Aflek napravili su raskošnu ceremoniju koja je trajala tri dana povodom njihovog venčanja.

Fotografije sa venčanja smo već imali prilike da vidimo. A sada je pevačica objavila neke do sada neviđene, ali i jednu rečenicu koju joj je muž izgovorio u svom govoru.

Mi smo u njemu upravo u raju

To je jedna od mojih omiljenih replika iz filma koji je Ben režirao, a koji se zove “Live by night”. Rekao ju je u večeri našeg venčanja, u svom govoru. A ja sam pomislila da je to savršeno. Napisala je Dženifer na svom sajtu na kom otkriva delove svog savršenog venčanja.

Džej Lo je podelila i nekoliko fotografija sa njihovog venčanja. Te otkrila da je svakog dana, do njihovog venčanja, padala kiša, ali i da su svi imali stomačne tegobe. No, na dan njihovog venčanja sunce je sijalo, a njima je bilo bolje.

Kako je ispričala, pre probne večeri, Ben i ona su se smejali što se venčavaju u “njihovim godinama”.

– Oboje smo bili u braku ranije i više nismo deca. Ali je nekako sve izgledalo tako kao da je najlogičnije da to uradimo baš sada. Svačija priča je drugačija i svi imamo svoj put. Nijedan par nije isti, ali za nas, ovo je bio pravi trenutak. Ta noć je bila raj – istakla je Dženifer Lopez, pa zaključila:

– Želim vam svima istu vrstu sreće… Onu do koje se teško dolazi, koja postane još slađa zbog toga što znate kroz šta ste prošli da biste do nje došli.