Natalija je malom ulogom osvojila je srca nacije, i to u seriji “Srećni ljudi”, gde je tumačila lik najbolje drugarice čuvene Đine. Đinu je igrala Dubravka Mijatović. Nakon te uloge, povukla se iz javnosti i retko smo je viđali u medijima. Imala je i još nekoliko uloga, ali su je „Srećni ljudi“ definitivno proslavili.

U svet kinematografije uplovila je sa svega šest godina kada se pojavila u seriji “Grlom u jagode”, a u potom je upisala Akademiju dramskih umetnosti, završila i dobila ulogu u seriji Srećni ljudi je tumačila lik Sonje Vulović. Igrala je u “Gospođi ministarki”, u filmu “I to će proći” i drugim. I dok su joj mnogi predviđali veliki uspeh u karijeri i da će imati ozbiljnu slavu, tragedija koja ju je zadesila stopirala je sve.

Kako se navodi, njoj se slošilo u Crnoj Gori kada je bila na rođendanu kod supruge Žarka Zečevića, Mirjane. Normalan tok večeri se pretvorio u pravu dramu. Ova saznanja potvrdila je njena ćerka, Tea Čuljkovic.

„Tačno je, mama je iznenada doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji“, rekla je njena ćerka za pomenuti medij.

Glumica je odmah hospitalizovana i odrađene su joj sve detaljne analize. Ona se i dalje nalazi u bolnici u Crnog Gori. Čeka se da se prebaci na lečenje u Beograd.